Curs Manager Proiect, autorizat CNFPA, 07-10 iulie 2011, Cluj-Napoca

KAIZEN Training & Consulting – companie specializata in furnizarea si promovarea educatiei permanente prin intermediul programelor de formare profesionala continua autorizate CNFPA va invita sa participati la Cluj-Napoca la cursul de specializare pentru ocupatia “MANAGER PROIECT” cod COR 241919. De ce? Pentru ca indiferent de domeniul de activitate, a fi un bun manager de proiect reprezinta  astazi o cerinta obligatorie pentru toti cei care pun performanta pe primul loc.

Evaluarea cunostintelor dobandite la curs se finalizeaza cu CERTIFICAT DE ABSOLVIRE pentru ocupatia “MANAGER PROIECT” cod COR 241919. Certificatul este recunoscut la nivel national de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS) si de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS) si este insotit de un supliment descriptiv in care sunt precizate competentele dobandite de participanti. Prin apostilare, certificatul de absolvire este recunoscut si la nivel european. Certificatul a devenit conditie esentiala pentru oricine doreste sa deruleze proiecte cu finantare europeana.

PERIOADA DE DESFASURARE: 07-10 iulie 2011
TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 24 iunie 2011
CONDITIE DE ACCES: Studii superioare

TAXA DE PARTICIPARE: 400 lei / persoana

 

Taxa de participare contine: taxa de inscriere, instruirea teoretica si practica, suportul de curs (tiparit si in format electronic), materiale si echipamente de lucru, asigurarea locatiei, onorariile trainerilor si evaluatorilor, taxa de examinare si eliberarea            certificatelor   CNFPA.

DOCUMENTE NECESARE PENTRU INSCRIERE:
1. Formularul de inscriere (trebuie trimis pana la termenul limita stabilit, impreuna cu dovada achitarii taxei de participare); 2. Copie dupa CI, diploma de licenta, certificat de casatorie (in cazul schimbarii numelui) – trebuie aduse in prima zi de curs.

LOCATIE DE DESFASURARE:
Sala de conferinta a Cluj Community Center (in incinta Sigma Shopping and Business Center, Str. Republicii Nr. 109, Cluj-Napoca).
SCOPUL CURSULUI:
Insusirea cunostintelor si dezvoltarea abilitatilor de scriere si management al proiectelor finantate prin fonduri europene.

COMPETENTE PROFESIONALE FORMATE CURSANTILOR (conform cu standardul ocupational al ocupatiei “Manager Proiect”):
Stabilirea scopului proiectului
Stabilirea cerintelor de management integrat
Planificarea activitatilor si jaloanelor
Gestiunea utilizarii costurilor si resurselor operationale
Realizarea procedurilor de achizitii pentru proiect
Managementul riscurilor
Managementul echipei de proiect
Managementul comunicarii in cadrul proiectelor
Managementul calitatii proiectelor

CINE POATE PARTICIPA:
Actuali si viitori manageri de proiect
Membrii echipei de proiect
Specialisti din administratia publica centrala si locala
Manageri si antreprenori
Alte persoane implicate in derularea unor proiecte

DE CE ACEST CURS?

Cursul de Manager Proiect organizat de KAIZEN Training & Consulting la Cluj-Napoca este un program interactiv sustinut de traineri autorizati,  care detin o vasta experienta in project management si in accesarea fondurilor europene. Participand la acest curs vei invata cum sa identifici sursa de finantare potrivita ideii tale de afaceri, cum sa scrii o cerere de finantare, cum si de ce sa folosesti instrumente de planificare,  cum sa gestionezi eficient resursele de care dispui, cum sa comunici cu echipa si cu alti stakeholderi implicati in proiect, cum sa gestionezi si sa elimini riscurile care apar intr-un proiect, dar si multe alte „trucuri” necesare unui manager de proiect.

 

 
OFERTA INSTITUTII:

Pentru grupe de minim 15 persoane cursurile pot fi organizate la sediul institutiei dvs. (in orice localitate). BENEFICII: participarea GRATUITA a unei persoane si REDUCERI de 10% pentru grupe de 25 de persoane si 20% pentru grupe de 35 de persoane. Alte cursuri pe care le putem organiza la sediul beneficiarului: Formator, cod COR 241205 (400 lei/persoana), Mentor, cod COR 235902 (300 lei/persoana). Perioada de desfasurare se stabileste impreuna cu beneficiarul.
NOTA:

Costul cursurilor autorizate CNFPA, se poate deduce integral din impozitul pe profit / venit conform art 34 din OG 129/2000, republicata, care prevede ca “societatile comerciale, companiile si societatile nationale, unitatile cooperatiste, regiile autonome si alte institutii pot efectua cheltuieli pentru formarea profesionala a salariatilor, cheltuieli care se deduc, dupa caz, din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit”.

 

Pentru mai multe informatii:
Madalina ANGIU
Manager General
KAIZEN Training & Consulting
Tel: 0770.836192
Fax: 0351.815524
Email: contact@kaizencompany.eu
Website: www.kaizencompany.eu