Curs Manager Calitate si Auditor intern in domeniul calitatii 23 februarie – 05 martie 2011 la Iasi

DAL Consulting, firma de consultanta si formare profesionala autorizata de catre CNFPA, organizeaza in perioada 23 februarie – 05 martie 2011, la Iasi, cursurile de perfectionare:

“MANAGER AL SISTEMELOR DE MANAGEMENT AL CALITATII”
&
” AUDITOR INTERN AL SISTEMULUI DE MANAGEMENT AL CALITATII”

acreditat CNFPA si finalizat cu certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.

Inscrierile se  pot face pana la data de 22 februarie 2011.

Cui se adreseaza
Aceste cursuri de perfectionare, desfasurate pe o durata de 5 zile, se adreseaza reprezentantilor din:
– firmele care doresc sa-si implementeze un sistem de management al calitatii;
– firmele care si-au implementat un sistem de management al calitatii si doresc imbunatatirea functionarii acestuia;
– institutiile publice care doresc sa isi formeze specialisti in sisteme  de management al calitatii;
– ONG-uri care, prin domeniul lor de activitate, au tangenta directa cu managementul calitatii.
– orice alte persoane fizice ce doresc sa devina specialisti in managementul calitatii si auditul calitatii sau care doresc sa obtina certificarea CNFPA (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor).

Programul cursului
– Sesiune teoretica 1:    23 – 25 februarie (pentru manager calitate)
– Sesiune teoretica 2:    04 – 05 martie (pentru auditor in domeniul calitatii)

– Asistenta de specialitate in vederea pregatirii examenului: 07 – 18 martie
– Examene finale: 22 martie (pentru manager calitate si auditor in domeniul calitatii)
Modulele teoretice se vor desfasura ̨ntre orele 9.00 Р17.00. Durata cursului va fi de 40 de ore de pregatire teoretica.
Examenele finale constau in sustinerea unor probe scrise (teste grila) si prezentarea unor lucrari de absolvire realizate in urma fiecarui curs. Comisia de examinare va fi formata din reprezentanţii DAL Consulting şi reprezentanţi ai autoritătii de certificare, CNFPA. Pentru  a participa la examene si pentru a putea obtine certificatele CNFPA este obligatorie prezenta la minim 5 din cele 6 zile ale celor 2 cursuri precum si realizarea aplicatiilor practice (lucrarile de absolvire).

Obiectivele cursurilor
La finalul cursurilor, participantii vor dobandi si dezvolta abilitati practice de proiectare, implementare sisteme de management al calitatii si auditare a unui sistem de management  al calitatii si vor obtine diploma de Manager al Sistemelor de Management al Calitatii (SMC) conform ISO 9001:2008 (cod COR 242302) si Auditor in domeniul Calitatii (cod COR 242303).

Tematica cursurilor
Cursurile sunt structurate pe urmatoarele sectiuni:

 Manager Calitate  Auditor in domeniul calitatii
 – Educarea, instruirea si motivarea personalului departamentului de calitate;  – Comunicarea specifica activitatii de audit
 – Elaborarea politicii in domeniul calitatii;  – Munca in echipa de audit
 – Procese:definitii, rol, clasificari, exemple;  – Colectarea si structurarea informatiilor specifice activitatii de audit
 – Elaborarea hartii proceselor, centralizatorului propritarilor de procese si matricii responsabilitatilor  ;  – Identificarea stadiului de implementare a sistemului calitatii;
 – Proiectarea sistemului de management al calitatii;  – Identificarea gradului de demonstrare a conformitatii sistemului calitatii cu referentialul;
 – Piramida documentelor sistemului de management al calitatii;  – Aprecierea eficacitatii sistemului calitatii;
 – Implementarea sistemului de management al calitatii;  – Aprecierea eficacitatii actiunilor corective si preventive propuse;
 – Elaborarea manualului managementului calitatii:rol, reguli de elaborare;  – Identificarea si formularea neconformitatilor;
– Elaborarea declaratiei de viziune, misiune, valori, declaratie de politica si sistem categorial de obiective   – Intocmirea si completarea documentelor necesare desfasurarii auditului
– Generalitati certificare: rol,tipuri de certificari, certificate de conformitate  – Intocmirea raportului de audit
– Principiile managementului calitatii  – Intocmirea planului de audit

Metoda de training
Cursurile vor avea un pronuntat caracter interactiv si aplicativ. Aplicatiile practice vor fi focusate pe  proiectarea,  elaborarea documentatiei specifice, implementarea, tinerea sub control a unui sistem de management al calitatii si  auditarea unui sistem de management al calitatii. Studiile de caz vor clarifica aspecte referitoare la modul de identificare, documentare, analiza si tinere sub control a unui sistem de management al calitatii.

Beneficiile participarii
Dupa incheierea programului de pregatire, cursantii vor fi capabili sa:
– proiecteze un sistem de management de calitate conform ISO 9001:2008;
– aplice si sa gestioneze functionarea sistemului de management al calitatii;
– stabileasca si sa intocmeasca documente ale sistemului de management al calitatii;
– evalueze si sa monitorizeze implementarea unui sistem de management de calitate;
– supravegheze auditul intern conform procedurilor organizatiei;
– planifice si sa efectueze auditurile interne ale sistemului de management al calitatii;
– elaboreze documente post-audit;
– evalueze eficacitatea unei corectii si actiuni corective implementate.

De ce ar fi util sa urmati cursurile noastre
Principalele avantaje ale cursurilor organizate de noi sunt:
– durata de instruire restransa la 5 zile de curs;
- trainer cu bogata experienta teroretica si practica in elaborarea documentatiei de implementarea si auditarea sistemelor de management pentru diverse domenii de activitate;
- imbinare optima a cunostintelor teoretice cu aplicatii practice si exemple concrete din proiectele derulate;
- aplicabilitate directa si imediata a conceptelor de management si audit al calitatii in activitatile curente ale organizatiei;
- informatii concrete si practice privind modul de elaborare, implementare a unui sistem de management  de calitate si auditare a unui sistem de management al calitatii in organizatiei d-voastra;

Termen limita de inscriere: 22 februarie 2011.

Taxa de participare: 700 lei (scutit de TVA) pentru auditor in domeniul calitatii si 1050 lei (scutit de TVA) pentru manager calitate. Taxa include: plata lectori, inchiriere sala curs, materialele de curs (suport de curs, anexele), pauzele de cafea si lunch, taxa de examinare si de eliberare a certificatului de absolvire.
*Pentru cursurile acreditate CNFPA nu se aplica TVA la taxa de inscriere conform OG 129/2000 art. 143 si L.163/2005 Cap.9 art.141. lit f.

Oferte Speciale:

-  pentru inscrierea la ambele cursuri plata va fi de 1550 lei (scutit de TVA) reducere de 200 ron.
-  25% reducere pentru orice grup de minim 4 cursanti ( 1 cursant beneficiaza de gratuitate);
-  posibilitate plata in 2 rate: 50% pana la data de 23 februarie si 50% pana la data de 05 martie.

Inscriere
Pentru a va asigura un loc la acest curs, va rugam sa trimiteti la adresa de e-mail cristina.opariuc@dalconsulting.ro. sau la numarul de fax 0232/21.80.50  formularul de inscriere pe care il puteti descarca de aici sau il puteti solicita telefonic, la numarul 0726108122.
Dupa trimiterea formularului de inscriere, veti fi contactat pentru validarea inscrierii. Plata cursului se poate face prin ordin de plata sau direct prin numerar, la sediul firmei noastre.

In conditiile in care nu se va intruni un numar minim de 10 participanti pentru un curs, acesta va fi reprogramat.

Cursurile se pot organiza la cerere, si in alte orase sau chiar la sediul organizatiei dumneavoastra, cu conditia participarii a minim 12 cursanti.

Lector
Anca Goron – mai multe informatii despre experienta lectorului pot fi descarcate de aici .
Este consultant si trainer in domeniul sistemelor de management, cu o experienta de peste 9 ani in conceperea si sustinerea programelor de instruire in acest domeniu.
In calitate de consultant direct, a consiliat peste 40 de organizatii care au implementat si certificat sisteme de management (calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala, igiena si siguranta alimentara). Ca si trainer, a sustinut peste 20 de cursuri in domeniul sistemelor de management. De asemenea, Anca Goron este coautor alaturi de dr. ing. Traian Teodoru al cartii “Proiectarea, certificarea si valorificarea sistemelor de management”, publicata in 2009 si colaborator si autor al mai multor articole privitoare la implementarea si certificarea sistemelor de management publicate in revista lunara “Calitate si management” si in Buletinul economic al Camerei de Comert si Industrie Neamt.

Daca doriti sa aflati opiniile celor care au participat la cursurile organizate de catre firma noastra, va rugam sa accesati www.dalconsulting.ro/testimoniale.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati.

Va asteptam!
Cristina Opariuc
Coordonator cursuri
Telefon: 0726/108.122
E-mail: cristina.opariuc@dalconsulting.ro Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Web-site: www.dalconsulting.ro