Curs Lean Six Sigma Black Belt

Iti doresti sa devii expert in imbunatatirea proceselor din echipa ta?

Pregateste-te sa obtii recunoasterea internationala prin certificarea Lean Six Sigma Black Belt! CODECS incepe inscrierile pentru sesiunea din ianuarie 2018.

Cunoasterea inseamna putere. Puterea de a vedea mai departe, de a avea o viziune de ansamblu si de a lua decizii bune. Decizii care, in final, fac diferenta. Fa primul pas si inscrie-te la cursurile Lean Six Sigma Series!

Programele educationale au un caracter interactiv, metoda de studiu imbinand activitatile in classroom cu cele online, proiectele individuale cu cele de grup. In acest mod, se urmareste atat schimbul de experienta cu tutorii si colegii, cat si stimularea creativitatii cursantilor.

Cursurile sunt organizate astfel incat cursantii nu trebuie sa isi intrerupa activitatea profesionala – un real avantaj,atat pentru companii, cat si pentru persoanele fizice. Imbinarea activitatii profesionale cu invatarea continua creeaza astfel un cadru potrivit de dezvoltare pentru participanti.

 

Lean Six Sigma Series

Incepand cu luna septembrie 2014, CODECS a devenit Accredited Training Organization a International Association for Six Sigma Certification cu sediul in SUA, Phoenix, Arizona, pentru programele Yellow, Green si Black Belt. Aceasta acreditare atesta faptul ca programele de training Lean Six Sigma oferite de CODECS respecta standardele IASSC.

Pentru inscrieri si informatii despre programe, un consultant CODECS iti sta la dispozitie la sediul din Str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau prin e-mail: training@codecs.ro