Curs Lean Management – aprilie 2012

Sistemul de management Lean este recunoscut la nivel mondial ca fiind cel mai bun model de abordare a strategiilor companiilor. Companii din toate industriile, indiferent de marime, utilizeaza cu succes aceasta metodologie pentru a crea un mediu de lucru disciplinat, bazat pe munca in echipa, pe imbunatatirea continua a fluxurilor pentru a asigura si a sustine obiectivele companiei.

Mediul economic actual ofera companiilor provocari noi si impune necesitatea regandirii consistente a afacerilor care sa asigure o crestere viitoare sanatoasa prin imbunatatirea continua a activitatilor.

Pentru companii, training-ul Lean Management prin Exegens ofera sansa de a imbunatati modul de abordare a strategiilor, a problemelor curente si de a forma manageri care sa faciliteze imbunatatirea continua.

Din perspectiva individuala, programul de training Lean Management poate spori si accentua cunostintele si abilitatile dumneavoastra de imbunatatire continua a proceselor de afaceri, adaptabilitatea la cerintele de performanta profesionale actuale si cresterea oportunitatilor de dezvoltare a carierei.

Training-ul “LEAN MANAGEMENT” va avea loc in zilele de 27 si 28 Aprilie 2012, in Bucuresti.

Cuprinsul training-ului:
Ziua I
1) Performanta, activitatea managerului si imbunatatirea continua;
2) Imbunatatirea continua & inovatia; LEAN – istoric si privire de ansamblu;
3) Strategia Lean; Management Branding (concept Exegens); Balanced Scorecard;
4) Lean Accounting: Target Costing; Conversion Costs; Kaizen Costing;
5) Metode de baza Lean: 5S; Management vizual; Standardizarea (Exemplu/ Discutie – organizarea unui depozit);
6) Metode de baza Lean: Tehnici de rezolvare a problemelor;
7) Metode de baza Lean: Cresterea valorii adaugate: Valoare adaugata vs. pierderi; Cei 3M: Muri – Mura – Muda; Cei 3G: Gemba – Gembutsu – Genjitsu; Exemple.

Ziua II
8) Abordarea Lean pe baza de proces: Fluxul unui proces; Trasarea Fluxului Valorii (Value Stream Mapping – VSM);
9) Metode avansate Lean: Mentenanata Total Productiva (Total Productive Maintenance – TPM; OEE – Overall Equipment Effectiveness, Mentenanta Autonoma, Kobetsu Kaizen, SMED), Just in time – JIT, Calitatea pe primul loc; D-FMEA/P-FMEA, Poka Yoke;
10) Procesul de implementare: Sistemul de sugestii; Lucrul pe proiecte de imbunatatire; Indicatori Lean; Cultura si Structura Companiei;
11) 20 de atitudini ale angajatilor romani in cadrul proiectelor LEAN;
12) Greseli obisnuite intalnite in cadrul companiilor care pornesc in “Calatoria LEAN”;
13) Prezentare video: Lean manufacturing la o companie;
14) Concluzii si sesiune de intrebari si raspunsuri libere.

Acest training EXEGENS face parte din suita de 19 cursuri privind productivitatea companiilor.

Cine va sustine training-ul:
Alin POSTEUCA, Managing Partner la EXEGENS, a ajutat zeci de companii in ultimii 11 ani pentru a implementa tehnici de controlling si de productivitate. Are experienta in training de 11 ani. El este Doctor in Contabilitate Manageriala, este MBA, este Expert Contabil – Bucuresti, este Expert Evaluator, are certificare IAS/IFRS la ATC, este formator autorizat CNFPA.
Este membru CECCAR, al Society of Manufacturing Engineers – SME (USA), al Association for Manufacturing Excellence – AME (USA) si colaboreaza strans cu European Association of National Productivity Centres – EANPC (Belgium), cu World Confederation of Productivity Science WCPS (Canada) si cu World Academy of Productivity Science (Canada).
Este autorul sistemului de management MANAGEMENT BRANDING publicat in IJPPM – Editura Emerald UK.
A publicat numeroase articole si studii privind productivitatea si controlling-ul in tara si in strainatate.

Costuri:
Taxa de participare este de 265 EUR/ persoana (la care se adauga TVA).
Se asigura: suport de curs in format fizic si electronic pe CD (mapa de training) si pauze de cafea. Se acorda o reducere de 10% pentru minim 3 participanti din cadrul aceleiasi companii. Se acorda o reducere de 8% pentru clientii Exegens.

Procedura de inscriere:
Va rugam sa solicitati formularul de inscriere la adresa de mail de mai jos si sa il trimiteti completat la aceeasi adresa sau la fax 021 440 27 76 pana la data de 20 Aprilie 2012. Pentru buna desfasurare a cursului, locurile sunt limitate.

Mobil: 0743 048 696
Tel./ Fax: 021 440 27 76
training@exegens.com

Acasa