Curs gratuit Managementul performantei- 6 aprilie, ora 18.30

ASEBUSS te invita miercuri, 6 aprilie, incepand cu ora 18:30, la prezentarea programului Executive MBA 2011.

Prezentarea va fi urmata de o simulare de curs cu tema:

“Managementul performantei”

sustinuta de prof. Simona Podgoreanu.

Principalele teme discutate vor fi:

  • Ce este managementul performantei, cum recunoastem si recompensam performanta;
  • Erori frecvente in evaluarea performantei;
  • Idei pentru evaluarea performantei angajatilor

Simona Podgoreanu a urmat programe de specializare in resurse umane si management general in: Canada – la Ecole des Hautes Etudes Commerciales, Montreal; in Franta – la Institute d’Administration des Entreprises, Toulouse; in Slovenia la IEDC Bled School of Management si la IESE Barcelona – The International Faculty Development Program (program de formare a formatorilor).

Preda in cadrul ASEBUSS managementul resurselor umane, management general, negociere, comunicare. A condus sesiuni individuale de coaching si dezvoltare personala. S-a implicat in programe adaptate pentru companii romanesti si multinationale, printre care ANRC, Alcatel, Computaris, Carrefour, Daedalus Consulting, Flamingo, Holcim, Shell Romania, Porsche Romania, etc.

Are propria companie de consultanta in resurse umane. Din 2006 este directorul de resurse umane al unui important grup din sectorul agri business: Grupul de firme Agricover.

Vino pe 6 aprilie sa ne cunosti si sa afli informatii noi despre programul EMBA 2011! Participarea la prezentare este gratuita, in limita locurilor disponibile. Inscrierile se fac email: emba@asebuss.ro sau la telefon 0722 368 602  cu precizarea coordonatelor dvs: companie, pozitie, email si telefon.

Locatia: Calea Grivitei 8-10, sector 1, Bucuresti.

ASEBUSS organizeaza programul Executive MBA in parteneriat cu Kennesaw State University (KSU), Atlanta- Georgia, SUA – www.kennesaw.edu, clasata in TOP 25 programe Executive MBA din Statele Unite conform clasamentului CEO Magazine din august 2009. Aceasta recunoastere din partea unei publicatii economice de prestigiu confirma reputatia Kennesaw – o universitate care pune accent pe educatia globala, pe inovatie, parteneriate si programe diverse in diferite regiuni. Kennesaw State University detine cea mai valoroasa acreditare internationala, din partea AACSB.

Institutul de Administrare a Afacerilor- ASEBUSS este singura scoala privata acreditata de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovatiei si Sportului sa organizeze program de master in administrarea afacerilor conform noilor reglementari ale conventiei de la Bologna.