Curs FORMATOR, autorizat CNFPA: 29 martie – 01 aprilie 2012, Craiova

Centrul National de Training EDUEXPERT – furnizor de formare profesionala continua va invita sa participati la Craiova la cursul autorizat CNFPA pentru ocupatia “FORMATOR” cod COR 242401 (cod COR vechi 241205). Cursul se finalizeaza cu certificate de absolvire recunoscute la nivel national de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS) si de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS) si sunt insotite de un supliment descriptiv in care sunt precizate competentele dobandite de participanti. Prin apostilare, certificatele de absolvire sunt recunoscute si la nivel european.

Conform art. 23 (2) din OG 129/2000 privind Formarea profesionala a adultilor, incepand cu 01 ianuarie 2010 certificatul a devenit obligatoriu pentru oricine doreste sa deruleze activitati de formare cu adultii.

 

PERIOADA DE DESFASURARE: 29 martie – 01 aprilie 2012

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 22 martie 2012

CONDITIE DE ACCES: studii superioare

TAXA DE PARTICIPARE: 400 lei / persoana

 

Taxa de participare contine: instruirea teoretica si practica, suportul de curs (tiparit/format electronic), materialele si echipamentele de lucru, asigurarea locatiei cursului, onorariile trainerilor si evaluatorilor, taxa de examinare si eliberarea certificatelor CNFPA, pauzele de cafea.

 

ACTE NECESARE INSCRIERE: 1. Formularul de inscriere (trebuie trimis pana la termenul limita stabilit, impreuna cu dovada achitarii taxei de participare); 2. Copii dupa CI, diploma de licenta, certificat de casatorie (in cazul schimbarii numelui) – trebuie aduse in prima zi de curs.

 

LOCATIA DE DESFASURARE A CURSULUI:  Scoala Generala Nr. 12 „Decebal”, str. Nicolae Titulescu nr. 64, Craiova.

 

SCOPUL CURSULUI: Insusirea noilor tehnici de formare implicate de educatia pe tot parcursul vietii si aplicarea acestora in functie de particularitatile invatarii la adulti.

 

COMPETENTELE PROFESIONALE dobandite la finalul cursului sunt conform Standardului Ocupational si se refera la :

Pregatirea formarii

Realizarea activitatilor de formare

Evaluarea formarii

Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare

Marketing-ul formarii

Proiectarea programelor de formare

Organizarea programelor si a stagiilor de formare

Evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si a stagiilor de formare

 

CINE POATE PARTICIPA: Manageri, Manageri de resurse umane, Responsabili cu formarea intr-o organizatie, Actuali si viitori formatori, Psihologi, Cadre didactice, Membri ONG sau orice persoana interesata sa obtina o certificare pentru ocupatia de Formator.

 

 

DE CE SA PARTICIPI: Pentru ca te certifici ca Formator de competente profesionale. In plus, beneficiezi de un program dinamic sustinut de lectori autorizati, care detin o vasta experienta in formarea adultilor. Vei avea parte de aplicatii individuale si de grup, studiile de caz, jocuri de rol si exemple de buna practica. Vei participa la exercitii de dictie, vei sustine mini-traininguri in fata colegilor, vei oferi si vei primi feedback.

 

OFERTA INSTITUTII: Pentru grupe de minim 15 persoane cursurile pot fi organizate la sediul institutiei dvs. (in orice localitate).

 

Pentru mai multe informatii:

Madalina ANGIU

Presedinte

Centrul National de Training EDUEXPERT

Tel: 0770.836192

Fax: 0351.815524

Email: contact@eduexpert.ro

Website: www.eduexpert.ro