Curs demo Executive MBA “Performance Management” – 11 aprilie 2012

ASEBUSS te invita miercuri, 11 aprilie, incepand cu ora 18:30, la prezentarea programului Executive MBA 2012-2014 oferit în parteneriat cu Kennesaw State University, Atlanta. Prezentarea va fi urmata de o simulare de curs cu tema “Performance Management”, sustinuta catre Prof. Simona Podgoreanu.

Cursul este gratuit şi este adresat profesioniştilor cu experienţa managerială, antreprenorilor, angajaţilor cu potenţial ridicat ce sunt interesaţi să se înscrie într-un program Executive MBA.
Cursul va avea loc între 19.00-20.30 şi va fi ţinut în limba engleză, pe baza unui studiu de caz Harvard Business School.

Inscrierile se fac e-mail emba@asebuss.ro sau la telefon 0722 368 602 cu precizarea coordonatelor dvs: companie, pozitie, email si telefon. 

Simona a urmat cursuri postuniversitare in Canada la HEC, in Franta la Universitatea de Stiinte Sociale, in Spania la IESE, in Slovenia la Bled School of Management. A organizat si predat cursuri adaptate pentru ANRC, McDonalds, Scandia Sibiu, Shell Romania etc. A fost expert in programe PHARE. Simona a colaborat cu diferite companii internationale de consultanta ca Booz Allen si Hamilton, Smith Engineering, implicate in privatizarea unor intreprinderi romanesti.

In prezent, are propria firma de consultanta si detine pozitia de Director Resurse Umane in cadrul companiei AGRICOVER. Simona preda in cadrul ASEBUSS cursul de General Management and Human Resources Management.

ASEBUSS organizeaza programul Executive MBA in parteneriat cu Kennesaw State University (KSU), Atlanta- Georgia, SUA- www.kennesaw.edu, clasata in TOP 25 programe Executive MBA din Statele Unite conform clasamentului CEO Magazine din august 2009. Aceasta recunoastere din partea unei publicatii economice de prestigiu confirma reputatia Kennesaw – o universitate care pune accent pe educatia globala, pe inovatie, parteneriate si programe diverse in diferite regiuni. Kennesaw State University detine cea mai valoroasa acreditare internationala, din partea  AACSB.

Institutul de Administrare a Afacerilor- ASEBUSS este singura scoala privata acreditata de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului sa organizeze program de master in administrarea afacerilor conform noilor reglementari ale conventiei de la Bologna.

Persoana de contact: Bianca Ioan- Director Marketing, tel: 0722 368 602, email: emba@asebuss.ro