Curs de week-end – Formator de formatori

R4-Consultanta si Formare Profesionala organizeaza in perioada 22 octombrie – 6 noiembrie 2011in localitatea Bucuresti, la sediul societatii din str. Coltei nr. 44 etaj 3 sector 3, cursul Formator de Formatori, curs de perfectionare acreditat CNFPA.

De ce cursul nostru?

R4-Consultanta si Formare Profesionala are ca misiune oferirea de unor servicii excelente in domeniul educatiei continue a adultilor, depasind asteptarile lor, contribuind la dezvoltarea societatii prin proiectele de formare organizate.

Cursul este adresat atat formatorilor care doresc sa se pregateasca pentru acest domeniu, celor cu experienta, precum si celor care vor sa deprinda cele mai recente abordari in formare.

Pe parcursul derularii acestui program de formare, vor fi abordate urmatoarele aspecte:

A. Competentele Specifice ocupatiei “Pregatirea profesionala a personalului:
1. Pregătirea formarii
2. Realizarea activitatilor de formare
3. Evaluarea participantilor la formare
4. Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare

B. Competentele Optionale – “Managementul programelor de formare”:
5. Marketing-ul formarii
6. Proiectarea programelor de formare
7. Organizarea programelor si a stagiilor de formare
8. Evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si a stagiilor de formare

 

Cursul se incheie cu examinare practica si scrisa, in urma carora se va obtine certificatul de formator.

Durata cursului: 52 de ore

Beneficiile cursului:

La finalul acestui curs, absolventii vor deveni formatori certificati CNFPA, conform ocupatiei de Formator din COR, conditie esentiala, conform legii educatiei adultilor, pentru orice formator care doreste sa sustina cursuri incepand cu 1 ianuarie 2010.

Participantilor li se va asigura suportul de curs in format tiparit.

 

Certificarea cursului

R4-Consultanta si Formare Profesionala va emite un certificat de participare pentru fiecare cursant. Ulterior, participantii pot aplica prin intermediul societatii noastre pentru sustinerea examenului de obtinere a Certificatului de Absolvire recunoscut de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. Examenul CNFPA va avea loc imediat dupa terminarea cursului.

Pentru inscrieri, se va contacta R4-Consultanta si Formare Profesionala la tel. 021 539 0053 sau 0752 199 471/473 sau prin formular online http://r4consultanta.ro/inscriere-cursuri/