Curs de vara – Bune maniere si comportament civilizat in societate

R4-Consultanta si Formare Profesionala organizeaza in perioada 9-10 iulie 2011 cursul de vara Bune maniere si comportament civilizat in societate, care face parte din pachetul de cursuri Investeste in tine!, lansat pe 13 iunie a.c.

Cursul se adreseaza adultilor dornici de perfectionare continua, care sunt interesati de analiza si revizuirea comportamentului fata de propria persoana si fata de persoanele cu care interactioneaza.

 

STRUCTURA CURSULUI:

1). Tinuta

2). Bunele maniere la locul de munca

3). Comportamentul in societate

4). Salutul

5). Invitatia la masa

6). Cum va prezentati la un interviu

7). Bunele maniere in relatiile de afaceri

8). Mentalitati si obiceiuri de comportament in alte spatii culturale

DURATA CURSULUI: 10 ore

 

FORMATOR: OANA MINDRUT

Oana este formator certificat CNFPA, specialist in comunicare si relatii publice, cu o experienta de 5 ani in training. Este pasionata de dezvoltarea potentialului oamenilor si foloseste in cursurile sale un mix de învatare experientiala si instrumente cu o mare aplicabilitate practica

 

COST: 225 lei

COMPETENTE OBTINUTE: Cursul isi propune sa va reaminteasca: cum salutam, cum ne prezentam, cum ne îmbrăcam, cum ne comportam în societate, bunele maniere la masa, cum si cand folosim telefonul mobil, despre arta conversatiei, despre cadouri si arta de a le oferi s.a.

 

Perioada de inscrieri: 20 iunie – 1 iulie 2011.

Informatii si inscrieri telefonice: 021 539 0053 sau 0752 199 471 / 473; site: www.r4consultanta.ro, sectiunea Cultura generala.