Curs de oratorie – ultimele locuri, 3-9 octombrie 2011

R4-Consultanta si Formare Profesionala organizeaza in perioada 3-9 octombrie 2011 Cursul de Arta si tehnica vorbirii.

OBIECTIVUL CURSULUI: Cursul se adreseaza celor care doresc sa-si perfectioneze tehnicile de exprimare verbala, sa descopere semnificatia gesturilor si mimicilor si sa invete sa le foloseasc.

GRUPUL TINTĂ: Cursul se adreseaza atat persoanelor care doresc sa urmeze o cariera in mass-media (televiziune, radio), comunicare, relatii publice si doresc o imbunatatire a exprimarii fizice si verbale, cat si  tuturor celor interesati sa isi dezvolte personalitatea.

STRUCTURA CURSULUI:

  1. Exercitii de arta si tehnica vorbirii

Metode de exprimare pe care le vom studia in cadrul cursului in corectarea defectelor de vorbire, acestora fiindu-le necesara o exersare individuala de lunga durata. Ceea ce putem oferi ca rezultat in cadrul acestui curs este imbunatatirea modului de exprimare a fiecarui participant (imbunatatirea dictiei, a emisiei vocale etc.)

  1. Exercitii de expresie corporala

Tehnicile pe care le vom invata impreuna in vederea obtinerii libertatii corporale, ne vor elibera de blocaje fizice, imbunatatirea posturii corporale si a expresivitatii gestuale.
Punctul de plecare in dezvoltarea acestor tehnici a fost ideea ca, daca se poate transmite o stare de relaxare, de calm, de liniste organismului, aceasta stare se va reflecta si in starea psihicului persoanei, ceea ce va duce la trairea unei stari de relaxare si astfel vom putea sa ne exprimam mai ușor.

 

DURATA CURSULUI: 12 ore; orar: L, Mi, V orele 18.00-21.00, D orele 10.00-13.00

FORMATOR: Atena Maria Sandulescu

COST: 270 lei

 

Ultima zi de inscrieri miercuri, 28 septembrie 2011.

Informatii suplimentare se pot obtine la tel.: 021 539 00 53 / 0752 199 473 / 471 sau prin e-mail: info@r4consultanta.ro.