Curs de bricolaj la Design Corner

Nimic mai simplu, cu multă fantezie şi soluţii propuse la “atelierul de bricolaj” vei da viaţă unor obiecte deosebite şi te vei transforma, pentru cel puţin 2 ore pe săptămână, într-un adevărat meşteşugar al frumosului.

Profesorii nostri îţi vor dezvălui multe idei, tehnici şi soluţii practice, îţi vor pune în valoare talentul şi îndemânarea, pentru ca obiectele decorative şi cadourile tale să-ţi poarte amprenta, pentru ca nimic din ceea ce-ţi creează ambientul să nu mai fie impersonal şi rece.

Scaldate în lumina colorată a vitraliului, scaunul tău din lemn cu inserţii manuale, ramele şi cutiile de bijuterii, vasele tale de ceramică vor spune povestea casei tale cu stil şi personalitate, iar savoarea cafelei de dimineaţă va fi unică în cana pe care tu insuţi ai creat-o.

Vei fi încântat să descoperi, sub îndrumarea profesorilor nostri, o altă latură a personalităţii tale, o neaşteptată capacitate creatoare, ce-ţi va oferi relaxarea şi detaşarea de care ai atâta nevoie, te va umple de satisfacţia lucrului frumos, făcut de mâna ta!

Cursul bricolaj la Design Corner va da ocazia sa creati obiecte noi sau sa personalizati obiectele vechi pentru a re -improspata designul casei sau pentru a crea centre de interes,”hot spot-uri”, in zonele preferate de relaxare din locuinta sau  intr-un colt din gradina. Cursul se adreseaza tuturor, deci sunteti invitatii nostri, acum, cand dupa vancate, ne retragem acasa si descoperim ca mai e loc de imbunatatiri oricand.

Bricolajul, sau conceptul DIY ( “Do it yourself”), se refera la dorinta si capacitatea oamenilor de a realiza sau repara diverse obiecte fara a cumpara produsul finit si fara a apela la ajutorul unui specialist. Expresia ” Do it yourself” a aparut pentru prima data in anii 1950 si isi datoreaza popularitatea unei miscari de acest gen care a inceput in America in acea perioada si care a rezistat pe parcursul deceniilor.
Astazi, bricolajul nu inseamna numai economisirea unei sume de bani, ci inseamna pasiunea de a dedica timp pentru ca in final sa te bucuri de un obiect unicat obtinut cu propriile maini.

Pentru cei care vor sa faca acest lucru si sa ajunga la un rezultat de calitate, Design Corner organizeaza cursuri de bricolaj unde,  sub indrumarea profesorilor nostri, artisti plastici si designeri,  veti realiza obiecte decorative pentru casa dumneavoastra: 1 lampa, 1 cutie pe care o veti asambla si apoi picta, 1 rama foto, dar veti invata si sa personalizati anumite obiecte, cani si pahare, suporturi practice, prin aplicarea fimo.

Un curs pentru innoirea designului casei si pentru cei care vor sa invete sa realizeze cadouri creative pt cei dragi.
Cursul de bricolaj este alcatuit din 10 sedinte care se vor desfasura 1 data pe saptamana, in fiecare marti, intre orele 19:00- 21:00.
Pentru achitarea avansului si confirmarea locului la curs ne puteti vizita la noul sediu Design Corner din B-dul Pache Protopopescu, aleea Plutonier Vasile Luicu nr 2, vis a vis de ProTV, intre orele 18-21.

Numarul maxim de cursanti este de 10 de aceea e important sa va rezervati locul.

Pentru mai multe detalii si programari puteti sa ne contactati si la tel 0726225407 si 0726225419.
Detalii la radu@houseline.ro.

Va asteptam cu drag,
Echipa Design Corner