Curs creativ: Protocol in Mediul de Afaceri

 

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESA

 

In arena afacerilor, concurenta este acerba, iar respectarea etichetei de business reprezinta de cele mai multe ori un factor decisiv in reusita dumneavoastra.

In acest sens, SC MM Consultants & Trainers SRL vine in intampinarea dumneavoastra si va invita sa participati intr-un cadru placut si creativ la cursul “Protocol in mediul de afaceri”. 

 

Sunt asteptate persoane dornice de perfectionare continua, oameni interesati de imbunatatirea personala si sociala, de dezvoltarea competentelor specifice protocolului in mediul de afaceri si insusirea rigorilor etichetei in afaceri.

 

Cursul va fi coordonat de Conf. Univ. Dr. Oana Iucu si se va desfasura intr-o singura zi, sambata, 31 martie 2012, la sediul Tiffin University din Bucuresti.

 

Sfera discutiilor va fi ramificata in sase subiecte de interes general, astfel pe agenda cursului sunt prezente urmatoarele:

 

  1. Introducere in studiul protocolului

 

  1. Politetea cotidiana si educatia

 

  1. Protocolul in afaceri

 

  1. “Arta Divertismentului”

 

  1. Vestimentatie pentru profesionisti

 

  1. Maniere in afaceri internationale

Locul desfasurarii cursului: Sediul Tiffin in Bucuresti, Strada Transilvaniei Nr. 6 Etaj 1, Sector 1

 

Perioada de inscriere: 15 februarie – 24 martie 2012 (in limita locurilor disponibile)

 

Taxa de participare: 100 euro

 

In urma evaluarilor finale, se va acorda fiecarui participant un Certificat de atestare a cunostintelor si competentelor dobandite in cadrul participarii la curs.

 

Toti cei interesati sunt rugati sa ne contacteze la numerele de telefon: 021 402 54 54/55 sau sa ne trimita un email la adresa: office@tiffinmba.ro pentru a primi FORMULARUL DE INSCRIERE.

 

Despre SC MM Consultants & Trainers SRL 

 

SC MM Consultants & Trainers SRL este compania facilitator a desfasurarii programului de Executive MBA al Universitatii Tiffin in Romania.

 

Universitatea Tiffin are un istoric de peste 120 de ani in promovarea educatiei si cunoasterii. Infiintata in 1888 in Tiffin, Ohio, universitatea a dezvoltat de-a lungul timpului un portofoliu variat de domenii academice, studii universitare, postuniversitare si activitati extracurriculare. Colaborarea cu Universitatea din Bucuresti a inceput in 1999, cand experti ai celor doua institutii au initiat un program pentru Administrarea Justitiei Comunitare si a continuat cu Programul Tiffin Executive MBA la Universitatea din Bucuresti.

 

Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati:

 

Tiffin Executive MBA si SC MM Consultants & Trainers SRL

 

Str. Transilvaniei, Nr. 6, Etaj 1, Bucuresti, sector 1

 

Telefon: 021 402 54 54

 

Fax: 021 402 54 45

 

Mobil: 0733 782 237

 

Email: office@tiffinmba.ro

 

www.tiffinmba.ro