Curs Bugetul de Resurse Umane – martie 2012

Cursul BUGETUL DE RESURSE UMANE: PLANIFICARE, IMPLEMENTARE SI CONTROL (19-20 Martie 2012, Bucuresti) se concentreaza pe toate activitatile de care aveti nevoie pentru a proiecta si implementa intr-un mod prietenos Bugetul de Resurse Umane in organizatia Dumneavoastra, prin implicarea tuturor salariatilor.

Training-ul vizeaza atat Bugetul de Resurse Umane pentru toata organizatia, cat si Bugetul Departamentului de Resurse Umane cu extensie catre calculatia costurilor HR. Calculatia costurilor: costul standard (Direct and Indirect Labor Standard Costing) si costul activitatilor (Activity Based Costing).

Structura Training-ului (exemple cu prezentare video):
1) Conceptul de Controlling si Conexiunea HR (Rol/ Obiective/ Concepte/ Definitii; Relatii/ Principii; Structuri de costuri, Balanced Scorecard HR).
2) Job Costing HR (costul standard HR si relatiile dintre variatii; descrierea variatiilor in detaliu; reducerea costului HR (ABC-ABM).
3) Bugetul si Bugetul HR (Planificarea bugetara; Responsabilitati; Evaluarea performantelor; Prepararea bugetului HR; Relatii bugetare HR;Categorii de bugete HR);
4) Bugete Flexibile (standarde si bugete HR; conectarea performantelor si costurilor HR).
5) Control & Controlul Bugetar HR (Definirea controlului; Controlul bugetar HR; Analiza variatiilor bugetare HR; Costuri bugetare).
6) Rapoartele Bugetare HR (Rapoartele efective de control bugetar; Semnificatia variatiilor bugetare; Raport Bugetului HR de tip KAIZEN, 10 tipuri de erori umane in analiza variatiilor bugetului HR);
7) Rezolvarea Problemelor de Bugetare si de Costuri HR in stil KAIZEN.

Cine ar trebui sa participe:
Training-ul este conceput pentru toti angajatii HR responsabili pentru conceperea Bugetului si/sau planificarea Fortei de Munca (indiferent daca au sau nu pregatire economica) cum ar fi: managerii si directorii de resurse umane; manageri planificarea fortei de munca; manageri masurarea timpului; supervizori de resurse umane; analisti de resurse umane; asistenti de resurse umane; manageri dezvoltare de cariera; sefi departament de resurse umane; specialisti de resurse umane; manageri training; manageri personal; manageri administrativi; office manageri.

Cine va sustine training-ul:
Alin POSTEUCA, Managing Partner la EXEGENS, a ajutat zeci de companii in ultimii 11 ani pentru a implementa tehnici de controlling si de productivitate. Are experienta in training de 11 ani. El este Doctor in Contabilitate manageriala, este MBA, este Expert contabil – Bucuresti, este Expert evaluator, are certificare IAS/IFRS la ATC, este formator autorizat CNFPA.
Este membru al Society of Manufacturing Engineers – SME (USA), al Association for Manufacturing Excellence – AME (USA) si colaboreaza strans cu European Association of National Productivity Centres – EANPC (Belgium), cu World Confederation of Productivity Science – WCPS (Canada) si cu World Academy of Productivity Science (Canada).
A publicat numeroase articole si studii privind productivitatea si controlling-ul. Participa in mod curent la conferinte interne si internationale cu prezentari privind productivitatea din Romania.

Costuri:
Taxa de participare este de 295 EUR/ persoana (la care se adauga TVA).
Se asigura: suport de curs in format fizic si electronic pe CD (mapa de training) si pauze de cafea. Se acorda reduceri de 10% pentru minim 3 participanti din cadrul aceleiasi companii. Se acorda o reducere de 8% pentru clientii Exegens. Reducerile sunt cumulabile.

Procedura de inscriere:
Va rugam sa solicitati formularul de inscriere la adresa de mail de mai jos si sa il trimiteti completat la aceeasi adresa sau la fax 021 440 27 76 pana la data de 12 Martie 2012. Pentru buna desfasurare a cursului, locurile sunt limitate.

Mobil: 0743 048 696
training@exegens.com
www.exegens.com