Curs autorizat CNFPA: “Managementul proiectelor pentru Fonduri Structurale” – 12-16 mai 2010

Asociatia “Centrul de Resurse Socio-umane si Educatie Europeana” (CRSUEE) va invita sa participati la cursul intensiv “Managementul proiectelor pentru Fonduri Structurale”, autorizat CNFPA, care se va desfasura in perioada 12-16 mai 2010 la sediul asociatiei: Bucuresti, Bdul. Nicolae Balcescu nr. 21, Etaj IV. Taxa de participare este de 750 lei.
După susţinerea unui examen se va elibera un certificat de MANAGER DE PROIECT recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educatiei, Cercetării şi Inovării. Certificatul de manager de proiect recunoaşte toate competenţele necesare practicării meseriei de manager de proiect – Cod COR 241919.

La finalul cursului:
– VeÅ£i fi capabili să selectaÅ£i linia de finanÅ£are cea mai potrivită pentru ideile dvs.;
– VeÅ£i putea transforma o idee într-o schiţă de proiect aplicând principiile managementului de proiect;
– VeÅ£i avea cunoÅŸtinÅ£ele necesare pentru a completa o cerere de finanÅ£are.
Tematica programului de formare: metode de analiza a nevoilor; elemente esenÅ£iale în planificarea proiectului (definirea problemei, stabilirea obiectivului general ÅŸi a obiectivelor specifice, activităţi, resurse, buget); Analiza riscurilor proiectului; Proceduri de achiziÅ£ie; Implementarea proiectului – Monitorizare ÅŸi evaluare; Echipa de proiect; Informare ÅŸi publicitate; Sustenabilitatea proiectului; Completarea cererii de finanÅ£are.
ÃŽnscrierea la curs se face telefonic, la tel. mob. 0745.981.076 sau tel./fax. 021.312.39.37, ori prin e-mail: crsuee@yahoo.com sau m.zidaru@yahoo.com .
Locul este asigurat numai după confirmarea efectuării plăţii, în cont IBAN: RO81BRDE410SV06923994100, deschis la Banca BRD Agentia PiaÅ£a Romană. Taxa de înscriere se poate achita ÅŸi direct la sediul AsociaÅ£iei – BucureÅŸti, Bdul. Nicolae Bălcescu nr. 21, Etaj IV.
Locurile sunt limitate! Max: 16 pers. pentru fiecare serie de curs.

Taxa de participare (750 lei) include: materiale de curs, plata trainerului, masa de prânz, apă şi pateuri.

Pentru mai multe informaţii despre curs, vă rugăm să ne contactaţi la:
tel./fax: 021.312.39.37, tel.mob 0745.981.076.
Mariana Zidaru, Presedinte CRSUEE
m.zidaru@yahoo.com, crsuee@yahoo.com
www.crsuee.ro