Curs Auditor Extern / Intern – Timisoara, Arad, Oradea / Noiembrie-Decembrie – Lloyd`s Register Romania

____

_____

_______

LRQA LogoLloyd`s Register Romania organizeaza Cursuri de Formare Auditor Extern / Intern in Timisoara, Arad, Oradea in perioada Noiembrie-Decembrie.

Pe langa evaluarea si certificarea sistemelor de management, Lloyd`s Register Romania acopera si o gama larga de servicii de instruire. Acestea sunt structurate pe diferite nivele de competenta si sunt organizate pe doua sisteme: publice (organizate in mod regulat in diferite zone ale tarii) sau private.

Astfel, in cadrul sesiunilor publice, in perioada Noiembrie-Decembrie, va propunem urmatoarele structuri de curs in Timisoara, Arad si Oradea:

Tema Curs: Auditor Extern pentru standardul ISO 14001
Durata Curs: 5 zile, Numar participanti: min. 6/max. 10,

Tema Curs: Auditor Intern Sistem Integrat ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001
Durata Curs: 3 zile, Numar participanti: min. 6/max. 12,

Perioadele de desfasurare si locatiile pentru ambele cursuri vor fi stabilite de comun acord cu participantii.  

Serviciile incluse sunt similare pentru cele doua teme:
1. Suport de curs:
– format electronic – va fi pus la dispozitie anterior inceperii cursului pentru a putea fi studiat
– pe hartie – va fi pus la dispozitie odata cu inceperea cursului
2. Diploma:
– in cazul absolvirii examenului final – Certificat de absolvire
– in cazul neabsolvirii examenului final – Certificat de participare (cu posibilitatea de a relua ulterior examenul fara nici un cost suplimentar)
3. Masa de pranz

Metode de lucru folosite:
Cursurile au un caracter interactiv, incluzand o serie de studii de caz si exercitii, precum si feedback-ul permanent din partea lectorului.

Studiile de caz sunt organizate pe baza unei documentatii care descrie sistemul de management (specific temei cursului) din cadrul unei organizatii fictive, precum si descrierea unor situatii imaginare asociate cu „nereguli” si „constatari”.

Exercitiile practice (incluzand si „auditul simulat”) vor parcurge toate subiectele prezentate teoretic in prealabil. Veti exersa concret pregatirea, desfasurarea si raportarea unui audit.

Lloyd`s Register Quality Assurance (LRQA) efectueaza evaluari si certificari ale sistemelor de management. 

LRQA a fost infiintata in 1985 ca raspuns fata de primul standard de calitate si este primul organism acreditat de catre Consiliul National Britanic de Acreditare (UKAS), cat si de cel similar german (DAR). In prezent, detine peste 45 de acreditari si prin cele 41 de birouri din intreaga lume, a fost aleasa de peste 45.000 de clienti si a emis peste 60.000 de certificate in 120 de tari. 

Printre cei care au ales serviciile LRQA Romania se numara: Vodafone, Orange, Parmalat, Heineken, Alstom, Antibiotice SA, JTI, British American Tobbaco, DHL, Elba, Complexul Energetic Craiova, UCMR, Lafarge, Complexul Energetic Rovinari, TMK, Volvo Romania, Hoeganaes Corporation, SKE, Incontro Prefabbricati, Koyo, Makita, Timken, Argus, UNTRR, Dalkia Termo Prahova, Honeywell, Ceradez, Zentiva, Takosan, Guyomarc`h, Vrancart, Ronera Rubber, Santierul Naval Damen, Romstal, ArcelorMittal, Doosan IMGB, Agentia Spatiala Romana, ECA, Acellum, Delphi Diesel Systems, etc.
Ne-am bucura ca aceste cursuri sa corespunda necesitatilor si cerintelor dumneavoastra de instruire si am fi onorati sa le parcurgem impreuna.

Pentru mai multe informatii va rugam sa nu ezitati sa ne contactati!

LLOYD`S REGISTER (ROMANIA) SRL
Soseaua Iancului, Nr. 31, Etaj 3, 021716, Bucuresti, Romania
W: www.lrqa.ro ; www.lrqa.com ; www.lr.org
Timisoara Office:
Simona Nan – 0724 500 571, simona.nan@lr.org
Visit our new website! http://www.lrqa.ro

Grupul Lloyd`s Register sarbatoreste in aceasta perioada implinirea a 250 de ani de activitate.

Incepand cu 1760, Lloyd`s Register activeaza pentru a spori siguranta vietii, a proprietatii si a mediului, pe mare, pe uscat si in aer.

Lloyd`s Register reprezinta in prezent 6.000 de angajati in 240 de birouri din intreaga lume si promoveaza standarde inalte in proiectare, productie, constructii, mentenanta, standarde operationale si de performanta – pentru ca VIATA CONTEAZA – scopul si mottoul nostru.

Experienta Lloyd`s Register acopera domeniul naval, cel al transporturilor, petrolului si gazelor, cel chimic, energetic, industrial si nu in ultimul rand  sistemele de management.