Curs AUDITOR INTERN – CLUJ-NAPOCA – 11-13 Ianuarie 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In perioada 11-13 Ianuarie 2012 va avea loc seria de instruire AUDITOR INTERN din CLUJ-NAPOCA. 

Prezenta serie are ca finalitate obtinerea diplomei de Auditor Intern pe Sistem Integrat ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001.

Locuri ramase disponibile: 3

Servicii incluse:

1. Suport de curs:- format electronic – va fi pus la dispozitie anterior inceperii cursului pentru a putea fi studiat- pe hartie – va fi pus la dispozitie odata cu inceperea cursului

2. Diploma:- in cazul absolvirii examenului final – Certificat de absolvire- in cazul neabsolvirii examenului final – Certificat de participare (cu posibilitatea de a relua ulterior examenul fara nici un cost suplimentar)

3. Masa de pranz

Metode de lucru folosite:

Cursurile au un caracter interactiv, incluzand o serie de studii de caz si exercitii, precum si feedback-ul permanent din partea lectorului.Studiile de caz sunt organizate pe baza unei documentatii care descrie sistemul de management (specific temei cursului) din cadrul unei organizatii fictive, precum si descrierea unor situatii imaginare asociate cu „nereguli” si „constatari”. Exercitiile practice (incluzand si „auditul simulat”) vor parcurge toate subiectele prezentate teoretic in prealabil. Veti exersa concret pregatirea, desfasurarea si raportarea unui audit.

Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA) efectueaza evaluari si certificari ale sistemelor de management. LRQA a fost infiintata in 1985 ca raspuns fata de primul standard de calitate si este primul organism acreditat de catre Consiliul National Britanic de Acreditare (UKAS), cat si de cel similar german (DAR). In prezent, detine peste 45 de acreditari si prin cele 41 de birouri din intreaga lume, a fost aleasa de peste 45.000 de clienti si a emis peste 60.000 de certificate in 120 de tari.

Portofoliul LRQA Romania (www.lrqa.ro) acopera:

 – Servicii de evaluare si certificare conform standardelor internationale (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO/TS 16949, ISO 27001, SA8000, ISO 22000, FSSC 22000, IFS, BRC, HACCP, PAS220, etc)

 – Servicii de instruire (Curs Auditor Intern, Curs Auditor Extern – pentru diferite standarde internationale, pe sistem singular sau integrat, in sistem public sau in-house)

 – Servicii de verificare (EU-ETS)

Printre cei care au ales serviciile LRQA Romania se numara: Vodafone, Orange, Parmalat, Heineken, Alstom, Romstal, Elba, UCMR, Lafarge, NewsIn Media, ArcelorMittal, Hidroconstructia, Honeywell, TMK, Doosan IMGB, Hoeganaes Corporation, British American Tobbaco, JTI, DHL, Koyo, Complexul Energetic Rovinari, Volvo Romania, Flextronics, SKE, Incontro Prefabbricati, Makita, Adrem, Timken, Argus, UNTRR, Dalkia Termo Prahova, Ceradez, Romenergo, Zentiva, Takosan, ECA, Plexus, Ductil Steel, Vrancart, Ronera Rubber, Silcotub, Santierul Naval Damen, Agentia Spatiala Romana, Acellum, Azoma, Delphi Diesel Systems, Tenaris Silcotub, Antibiotice SA, Elmiplant, etc.

Ne-am bucura ca acest curs sa corespunda necesitatilor si cerintelor dumneavoastra de instruire si am fi onorati sa il parcurgem impreuna.

Pentru mai multe informatii va rugam sa nu ezitati sa ne contactati!

LLOYD`S REGISTER ROMANIA

Simona Nan  – 0724 500 571, simona.nan@lr.org

Visit our new website www.lrqa.ro !

Despre LLOYD’S REGISTER (ROMANIA) SRL

Incepand cu 1760, Lloyd`s Register activeaza pentru a spori siguranta vietii, a proprietatii si a mediului, pe mare, pe uscat si in aer.
Lloyd`s Register reprezinta in prezent 7.000 de angajati in 240 de birouri din intreaga lume si promoveaza standarde inalte in proiectare, productie, constructii, mentenanta, standarde operationale si de performanta–pentru ca VIATA CONTEAZA–scopul si mottoul nostru.