Spalatorie/ curatatorie profesionala de covoare

Curatatorie profesionala de covoare

TOP Clean ofera servicii profesionale de Curatare – Spalare Covoare! Numai acum puteti spala covorul la TOP Clean si beneficiati de o Reducere. Completati formularul de pe site!

Click aici pentru Reducere!»

Ce inseamna o linia profesionala de Curatare – Spalare Covoare?

Curatatorie profesionala de covoare

Analiza a covorului – covorul este inainte de toate analizat pentru a determina posibilele riscuri si pentru a predetasa petele, daca este nevoie (deoarece procesul ulterior de spalare/curatare fixeaza petele ramase pe fibre).

Deprafuire – covorul este introdus intr-un deprafuitor special pentru covoare (niciun tip de aspirator obisnuit nu poate scoate praful in profunzime). Este una din cele mai importante etape (daca se spala covorul cu reziduri si praf, se formeaza o reactie prin care acestea se fixeaza pe fibre).

Spalare/curatare – in functie de fibra, vechimea si modelul covorului se alege cea mai adecvata metoda de curatare si cele mai eficiente produse necesare.

Stoarcere – o etapa foarte importanta, covorul este introdus intr-o masina speciala care elimina apa din covor ( daca in covor ramane chiar si pentru putin timp umezeala, se va dezvolta mucegai si miros neplacut in fibre, covorul devenind tern in timp).

Uscare – covorul este uscat intr-un mediu controlat, care mentine un nivel optim de umiditate si caldura pentru o uscare corecta, fara “arderea” fibrele sau prinderea vreunui miros neplacut.

Finisare – covorul este periat, deprafuit din nou si impachetat.