Cupa Romaniei la Majorete – Blaj 2011

În 12 noiembrie s-a desfăşurat la Blaj prima ediţie a Cupei României la Majorete, competitie organizata de Asociaţia Naţională a Majoretelor cu baston şi twirling din Romania. La această ediţie au participat 12 cluburi din tara, cu un nr. de aproximativ 250 de sportive. La Cupa României au participat doar acei sportivi care au obţinut atestat la Campionatul Naţional din 28 mai de la Oradea, printre care si singura echipa din Bucuresti, MondoDance.
Sportivele MondoDance, pregătite de Angela si Florian Istrate au obţinut rezultate spectaculoase, câştigând nu mai puţin de 12 medalii si cupe, din care 3 de aur, 5 de argint şi 4 de bronz.
Echipa bucuresteana s-a deplasat la Blaj cu un nr. de 70 persoane dintre care 40 au fost sportive de renume, castigatoare a 3 editii ale campionatelor nationale si cu o participare la campionatul European din Elvetia, 2010. Cele mai mici sportive ale clubului, cu varste cuprinse intre 5 – 8 ani au incantat publicul la sectiunea Exhibition Corps, starnind admiratia juriului.
Concursul a fost unul de exceptie, cu o sala plina de spectatori si galerii organizate ca la meciurile de fotbal. Emotiile, lacrimile si zambetele au incununat cu success acest concurs.