Cupa Presei KFC Laser Tag si-a desemnat castigatorii

KFC a organizat la sfarsitul saptamanii trecute Cupa Presei Laser Tag , competitie in cadrul careia jurnalisti din presa scrisa si audio-vizuala si-au demonstrat calitatile de “vanatori” in arena Laser Megazone.

La eveniment au participat peste 50 de reprezentanti ai mass-media care au reunit cele mai importante agentii de presa, posturi de radio si televiziune si publicatii de business si timp liber.

Desi unii dintre ei au intrat pentru prima data intr-o arena de laser nu au lasat sa se vada acest lucru, asa ca scorurile pe care echipele lor le-au obtinut au fost mai mult decat onorabile. Totusi, experienta si antrenamentul si-au spus cuvantul atunci cand a venit vorba de desemnarea castigatorilor. Astfel, pe locul I s-a aflat echipa de la National tv care a si primit Cupa Presei KFC pentru care a luptat intreaga seara.

Jurnalistii de la BURSA au demonstrat la randul lor ca sunt la fel de buni cand vine vorba de sporturi de echipa cum sunt si cand trebuie sa puna umarul la realizarea fiecarui numar al ziarului pe care l-au reprezentat.

Pe locul 3 s-a clasat echipa de la B365.ro care a reusit sa demonstreze tuturor ca daca ai antrenament in mediul online faci fata cu brio provocarilor din arena de laser. Jurnalistii de la Startups.ro nu au plecat nici ei cu mana goala. Pentru ca s-au situat pe locul 4, au primit premiul special Laser Megazone.

De altfel, Cupa Presei a fost evenimentul care a inaugurat colaborarea dintre KFC Romania si Arena Laser Megazone.

ncepand din aceasta saptamana cei care iubesc in egala masura produsele KFC si jocurile de laser-tag se vor bucura de roadele acestei colaborari.

Astfel, in fiecare miercuri la arena Laser Megazone, jucatorii vor primi vouchere in valoare de 10 lei pe care le vor putea folosi pentru a-si reincarca bateriile in restaurantul KFC din Plaza Romania.