CUPA LAMIT SPORTS – 18-20 mai 2012

Gandit ca un departament separat si de sine statator, Asociatia Clubul Sportiv Lamit, promovat international sub brandul “Lamit Sports”, este oaza de liniste si relaxare pentru toti pasionatii de tir la talere. Fie ca vorbim de noi talente sau de cei deja consacrati, fie ca ne intalnim cu campioni monidlai, nationali sau cei care vor sa inceapa sa faca performanta, Lamit Sports este liantul tuturor celor care au ca si puncte comune performanta si relaxarea.

Lamit Sports este parte integranta a furnizorului de Internet prin satelit LAMIT Co si se adreseaza in egala masura celor din IT&C, cat si celor din celelalte industrii verticale, tuturor celor care sunt pasionati de vanatoare, miscare in aer liber si, nu in ultimul rand, a celor care vor sa devina campioni.

In luna mai a acestui an se va desfasura CUPA LAMIT, care va gazdui invitati internationali de seama din lumea sportului cu arma de vanatoare. Detalii referitoare la programul clubului pentru anul 2012 vor fi publicate pe site-ul oficial: http://sports.lamit.ro