Cupa DHS in Bucuresti

Pe 29 mai 2012 a avut loc in Parcul Lumea Copiilor din sectorul 4 al Capitalei etapa pe municipiu a concursului national Cupa DHS. Locatia pentru desfasurarea concursului a fost pusa la dispozitie de catre domnul primar al sectorului 4 – Cristian Popescu – Piedone, care ne-a propus ca etapa nationala, ce va avea loc pe 21 iulie 2012, sa se desfasoare tot în Parcul Lumea Copiilor, un parc conceput pentru dezvoltarea ideii de miscare si viata activa.

 

Competitia este organizata de catre Eurosport DHS, cu sprijinul Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Ministerul Administratiei si Internelor – IGPR, Clubul Sportiv DHS Silver Fox Deva si Real Hypermarket.

 

Scopul concursului este promovarea unui mod de viaţă sănătos, prin mişcare, in randul tinerilor si

prevenirea producerii accidentelor de circulaţie, prin însuşirea corectă a regulilor de circulaţie şi respectarea acestora.

 

La etapa din Bucuresti au participat elevi de gimnaziu de la Scoala Generala nr.110 – George Toparceanu sub indrumarea doamnei profesor Adriana Ziemba si elevi de liceu de la Liceul Teoretic Ion Ghica din Racari indrumati de profesorii Raluca Ion si Lucian Albu.

 

Premiile oferite de catre organizatori au constat in biciclete pentru castigatorii locurilor 1, echipamente si accesorii pentru locurile 2 si 3.

Produsele DHS sunt prezente in Romania intr-o retea formata din peste 400 de dealeri, iar in prezent Eurosport DHS exporta in tari europene precum: Franta, Germania, Finlanda, Irlanda, Italia, Tarile de Jos, Statele Baltice, Polonia, Cipru, Bulgaria, Republica Ceha, Croatia, Slovenia, Grecia, Ungaria, Moldova.

Eurosport DHS va face permanent eforturi pentru a promova mersul pe bicicleta in Romania, astfel de cinci ani, EUROSPORT sponsorizeaza Turul Ciclist al Romaniei, precum si Tricoul Albastru, tricou care se acorda celui mai bine clasat roman .

2012 Grandz Comunicare