Cumparaturi de sarbatori pentru familie, la Targul de Craciun “Vine MoÈ™ul in Obor”

Va invitam sa luaÈ›i o pauza de la activitatile cotidiene si sa veniti in acest weekend, la Targul de Craciun “Vine Mosul in Obor”. Atmosfera de sarbatoare din targ va aduce mai aproape de spiritul Craciunului. Casutele din lemn frumos decorate, arome de vin fiert si scortisoara, ciocolata calda, truta dulce delicioasa si bradul de Craciun impodobit, toate va intampina de cum patrundeti in lumea de poveste a Mosului.

Distractie si spectacol pentru intrega familie.

Pe copii ii asteapta, pe intrega perioada a targului, Caruselul Bucuriei, dulciuri si jucarii distractive, iar pentru parinti si bunici, zeci de artizani si mesteri populari cu cele mai frumoase si gustoase produse.

Pentru vizitatorii cu gusturi rafinate, targul este un adevarat deliciu: arome de cozonaci proaspat copti, ciocolata de casa, standuri cu turta dulce si multe alte produse gustoase pregatite după retete traditionale. Dupa ce ati savurat o cana de vin fiert aromat puteti sa cumparati pentru masa de Craciun specialitati culinare atent pregatiete, din toate zonele tarii.

Pregatirile de Craciun reprezinta momentul cel mai important din an, pentru famile si copii.

Sa nu uitam, astfel, ca atmosfera de sarbatoare trebuie sa se simta in fiecare familie, iar la targ veti gasi decoratiuni pentru casa si bradul de Craciun. Si nu in ultimul rand cadoul perfect pentru cei dragi, familie si prieteni.

La o asa atmosfera de sarbatoare, nu putea lipsi muzica.

Duminica 11 decembrie, de la ora 15.00 toti vizitatorii sunt invitati la un concert extraordinar de colinde si muzica de sarbatoare, sustinut de orchestra de Estrada Angely’s, condusa de Dl. Marius Firca.

Decoruri de poveste, zeci de variante de cadouri, produse culinare savuroase si colinde – Targul de Craciun “Vine Mosul in Obor”– o experienta unde fiecare dintre vizitatori se va bucura de atmosfera festiva a sarbatorilor de iarna.

Va asteptam cu drag la Targul de Craciun “Vine Mosul in Obor”!

Organizatori: Vision Improve si Primaria sect. 2
Parteneri media: Bucuresti FM, National TV, National FM, Favorit TV, Zile si Nopți
Perioada:     3 Dec. 2011 – 03 Ian. 2012
Locatie:      Parcul Obor – sect. 2, Bucuresti

Vision Improve
Brasov, Aurel Vlaicu, nr. 59
Mobil: 0743.07.44.22
Tel: 0374/ 026663 / fax: 0368/ 819279
evenimente@visionimprove.ro