Cumpara Kaspersky Antivirus 2012 sau Kaspersky Internet Security 2012, 5-Desktop si primesti cadou un router ZyXEL!

Fiecare cutie de Kaspersky Antivirus 2012 5-Desktop si Kaspersky Internet Security 2012 5-Desktop iti aduce cadou un router ZyXEL in valoare de 340 lei!

Magazinul online AntivirusMag, ofera cadou un ZyXEL in valoare de 340 lei la achizitionarea unui program Kaspersky Antivirus 2012 sau Kaspersky Internet Security 2012 pentru 5 calculatoare. O promotie ideala pentru firmele mici si mijlocii !

Programele antivirus Kaspersky Internet Security 2012 si Kaspersky AntiVirus 2012 furnizeaza utilizatorilor o protectie unica, hibrida, impotriva unei game largi de amenintari informatice si permit oricarei persoane, oriunde s-ar afla, sa utilizeze Internetul la capacitatea sa maxima.

Spre deosebire de Kaspersky AntiVirus 2012, antivirusul Kaspersky Internet Security 2012 ofera in plus : Firewall, Control Parental, Controlul Aplicatiilor, System Watcher.

Produsele antivirus Kaspersky se afla in topul programelor antivirus, obtinand rezultate excelente la testele laboratoarelor independente AV-Test, AV Comparatives sau Virus Bulletin.

Despre AntivirusMag:

Prin acest magazin online ne-am propus sa venim in intampinarea celor care doresc achizitionarea unei solutii de securitate antivirus dar si a altor softuri care asigura protejarea datelor.

AntivirusMag este distribuitor autorizat de:

Solutii antivirus:

Sisteme de operare:

Licente Microsoft Office 2010