Cum te poti folosi de Business Networking?

Scrie-ne si participi gratuit la “Depaseste criza prin Business Networking!”

Spune-ne in ce domeniu iti desfasori activitatea si cum crezi ca Business Networking-ul iti poate facilita activitatea profesionala, iar noi te vom premia cu o participare gratuita la primul eveniment de training in Business Networking, pentru a afla de la un expert de calibru international cum poti stabili relatii trainice si profitabile, precum si care sunt avantajele concrete ale acestei solutii de business.

Cu prilejul workshop-ului “Depaseste criza prin Business Networking!”, ce va avea loc in data de 26 octombrie la sediul din Bucuresti al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Proactive Solutions lanseaza un asa-numit “concurs de expectante”, menit sa evalueze conceptiile actuale privind Business Networking-ul si sa identifice asteptarile reale pe care potentialii beneficiari ai workshop-ului le au de la acest instrument de afaceri.

Toti cei interesati sunt asteptati sa trimita pe adresa de e-mail office@proactivesolutions.ro raspunsul la intrebarea “Cum ma poate ajuta Business Networking-ul in activitatea mea profesionala?”.

Pentru a fi inscrise in concurs lucrarile trebuie trimise catre adresa de e-mail indicata pana la data de 16 octombrie inclusiv, impreuna cu datele de contact. Castigatorul va fi anuntat marti (20 octombrie) printr-un comunicat de presa, lucrarile fiind apreciate de catre comisia desemnata de organizatori, pe o scala de la 1 la 10, in termeni de originalitate, adaptare la domeniul de activitate si concizie.

“Evenimentul pe care il organizam este unul interactiv, de aceea ne dorim ca si primul contact cu potentiali participanti sa le permita acestora sa-si exprime, intr-o maniera dinamica, asteptarile pe care le au atat cu privire la aplicarea Business Networking-ului in activitatea lor concreta, cat si privitor la workshop-ul «Depaseste criza prin Business Networking». Concursul pe care il propunem nu este unul al raspunsurilor corecte si exhaustive, ci mai degraba al creativitatii si identificarii de noi oportunitati – directii cheie, consideram noi, in mediul de afaceri actual”, afirma Cornel Costea, Managing Director al Proactive Solutions.

“Depaseste criza prin Business Networking” este primul eveniment de training in Business Networking cu un expert de calibru international, in persoana lui Filipe Carrera, speaker international, trainer, coach si consultant. Filipe Carrera detine un Master in Business Administration si este specializat in economie, e-business, e-learning si marketing. In 2008 a primit distinctia de cel mai bun trainer din lume la congresului mondial al organizatiei Junior Chamber International, unde el este responsabil de dezvoltarea oportunitatilor de training ale organizatiei in Europa. Potrivit acestuia, “perioada actuala prin care trecem este dura, dar nu avem timp de retragere: este momentul sa iesi la lumina atat in mediul offline, cat si online, sa prezinti clientilor compania si produsele tale, pentru ca sunt multe oportunitati de prins. Trebuie doar sa le cauti.”

Contact:

Roxana Soare

Event & PR Manager

ProActive Solutions

0745.146.577

Email:    office@proactivesolutions.ro

Web:     www.proactivesolutions.ro