Cum si de unde achizitionam astazi o imprimanta de etichete care sa corespunda cat mai bine nevoilor noastre?

 

Stim cu totii faptul ca etichetarea reprezinta un proces central, mai ales atunci cand vorbim despre companii industriale, fapt ce automat ne duce cu gandul la imprimantele special create pentru acest proces. Tehnologiile avanseaza intr-un ritm alert, astfel ca periodic companiile, precum si multiple alte medii de activitate se vad nevoite sa realizeze investitii pentru a putea tine pasul cu concurenta. Imprimantele pentru etichete, fie ele clasice sau termice reprezinta investitii care trebuie tratate ca prioritare dat fiind faptul ca etichetarea trebuie sa fie un proces calitativ dar si eficient in conditiile actuale.

Pe piata regasim o diversitate destul de mare de imprimante special create pentru etichetare, insa de cele mai multe ori alegerea acestora se transforma intr-o reala aventura pentru cele mai multe dintre companii pe fondul acestui lucru. Una dintre cele mai potrivite alegeri pe care le puten face in momentul actual este fara indoiala https://www.idmag.ro/165-Imprimante-Etichete, magazin online care pune la dispozitia companiilor si nu numai, numeroase modele de imprimante termice sau clasice de etichetare de ultima generatie de la producatori consacrati.

Imprimante mobile – Idmag.ro

Unul dintre modelele de imprimanta pe care le recomandam cu caldura in aceasta perioada este Imprimanta etichete Zebra GC420D, un model de imprimanta excelent atat pentru companiile mici, precum si pentru cele mari. Unul dintre avantajele de baza ale acestui printer reiese din faptul ca este extrem de generoasa cu spatiul avand dimensiuni cu mult reduse fata de printerele clasice.

Acest lucru insa nu este unicul avantaj al acestei imprimante, astfel ca aceasta dispune totodata si de un procesor puternic de 32 de biti care permite un transfer foarte rapid de etichete. Acest lucru transforma acest printer intr-o alegere optima pentru orice companie care vrea sa eficientizeze cat mai bine timpul de lucru. Mai mult decat atat, aceasta celebra imprimanta dispune simultan si de o robustitate de-a dreptul impresionanta daca luma in calcul faptul ca poate opera fara probleme chiar si la temperaturi extreme, ceea ce o transforma intr-un dispozitiv excelent pentru mediile industriale unde stim cu totii faptul ca umeaza si praful reprezinta adevarate probleme pentru echipamentele electronice.

Www.idmag.ro este un magazin online care pune la dispozitia companiilor si nu numai o varietate de imprimante mobile, cititoare de coduri de bare, precum si componente software pentru o mai buna gestionare a depozitelor la cele mai avantajoase preturi de pe piata.