Cum selectezi birourile potrivite in functie de domeniul de activitate

Zicala “Omul potrivit la locul potrivit” poate fi reinterpretata atunci cand vine vorba de selectarea birourilor pentru firma ta in “Biroul potrivit pentru activitatea potrivita”.

Cerintele office pot fi lesne incalcate in alegerea spatiilor de birouri daca activitatea firmei permite ocuparea unui spatiu neconventional. Portalul romanesc SpatiiComerciale.ro va pune la dispozitie cateva informatii si recomandari din ceea ce se cauta in acest moment si care este trendul pietei in aceasta zona de imobiliare si spatii comerciale sau office.

Birouri inedite in Timisoara

Firi mai artistice, cativa creatori de publicitate din Timisoara au optat pentru mansarda unei cladiri din centrul orasului pentru a-si amenaja birourile. Spatiul a fost ales si pentru ca are acces separate fata de intrarea principala in cladire, publicitarii nederanjand restul locatarilor cu programul lor de venit la birouri.

Spatiul neconventional ales de creativii de la X3 a luat forma unor birouri inedite prin decorul original, dar care potenteaza prima impresie pe care o traieste clientul.

Birouri pentru freelanceri

Un alt spatiu neconventional care gazduieste birouri cu aspect inedit este Impact Hub din Bucuresti. Practic, sala de birouri este impartita la comun de membrii comunitatii Impact Hub, mai toti freelanceri in domeniile lor, locul permitand atat desfasurarea activitatii intr-un spatiu de birouri, cat si intr-un mediu in care informatiile circula rapid de la un membru Impact Hub la celalalt, iar colaborarile devin o caracteristica a comunitatii.

Birouri marturie

In Cluj Napoca, doua firme de arhitectura, BAU si Planwerck, si-au dat mana intr-un proiect care a vizat restaurarea unei cladiri istorice din secolul al XV-lea. Dupa ce lucrarile de restaurare a cladirii monument istoric au luat sfarsit, cele doua firme si-au amplasat birourile in imobilul renovat.

Pentru potentialii clienti, o vizita la birourile uneia dintre cele doua firme de arhitectura se transforma intr-o dovada asupra capacitatii lor de a duce la capat un proiect de anvergura.

Birouri cu tema definita 

In alte cazuri, designul unor birouri de firma pastreaza liniile clasice ale decorului office, dar adauga elemente pe o tema clar definita. De exemplu, birourile Unirii Factory, un exemplu in care eleganta birourilor moderne se impleteste cu stilul auster-industrial al pit stop-urilor de Formula 1.