Cum se pregatesc studentele de noul an universitar?


moda-pentru-studente Mai este o saptamana pana la inceperea noului an universitar. Studentele se pregatesc pe ultima suta de metri de un an plin de cursuri, examene si noi tinute cu care sa isi incante colegii si profesorii.

In urmatoarea saptamana toate mall-urile vor fi asaltate de fete frumoase, tinere, energice care vor sa invete lucruri noi in noul an universitar. Studenta de astazi nu mai poate invata daca are pantofi fara toc si rochii pana in pamant, ea este astazi o fashionista care nu se prezinta la cursuri oricum. Si, pentru ca majoritatea dintre ele muncesc, ceea ce este de admirat, urmeaza in saptamana imediat urmatoare sesiuni lungi de shopping.

Lista de cumparaturi a studentei din 2016 are mai multe tipuri de incaltaminte decat caiete si carti

Caietele si cartile nu mai sunt prioritatea numarul unu a studentelor. Un top de foi si un pix este indeajuns pentru intreg semestrul. Cartile, de asemenea, nu mai reprezinta un punct de atractie, asta pentru ca studentele prefera sa le imprumute decat sa le cumpere si sa isi intregeasca biblioteca.shopping-sesiune

Conform statisticilor 3 din 5 studente isi cumpara mai multe perechi de incaltaminte decat carti si caiete. Acestea intampina noul an universitar cu o garderoba completa formata din:

  • Incaltaminte cu toc gros si tenisi – tocul gros este cel care le ofera mai mult confort, desi acestea stau majoritatea timpului jos, considera foarte importanta comoditatea oferita de pantofi. Tenisii ii poarta doar pentru aspectul cool pe care il ofera outfit-urilor pe care le adopta
  • Piese vestimentare in trend – orice studenta tine cont de trendurile sezonului, de aceea ele periodic isi achizitioneaza piese vestimentare. In noul an universitar studentele isi cumpara geci din piele si blugi boyfriend

Multe dintre studentele care muncesc nu vor avea timp sa ajunga la mall

Constiincioase din fire, studentele care muncesc nu au timp de pierdut prin magazinele din mall, insa nu renunta la sesiunea de shopping.

cumparaturiEle spun ca varianta online a cumparaturilor este mult mai utila si mai simpla decat plimbarile lungi prin centrele comerciale. In aceasta saptamana magazinele online care se ocupa cu comercializarea hainelor, si nu numai, vor fi “asaltate” de mii de studente fashioniste.

In mare parte, studentele apeleaza la cumparaturile online pentru ca sunt mai economice, neavand plusul unei chirii, si mai utile, fiind transportate la domiciliu. Este foarte buna aceasta noua si moderna metoda pe care nu doar studentele o adopta. Statisticiile spun ca femeile sunt publicul tinta ale site-urilor, acestea fiind mult mai constiente de beneficiile online-ului decat barbatii. Romancele, de asemenea, apeleaza intr-un numar mare la platformele online pentru diverse cumparaturi.

Studentele isi achizitioneaza rusacuri pentru ca noile tendinte o cer

Rucsacul, care pana nu de mult era asociat doar scolarilor, este astazi o piesa de rezistenta a garderobelor femeilor, in general. Tendintele au decis ca acest accesoriu sa fie purtat in orice tinuta vestimentara.

Foarte popular in ultimul timp, rucsacul nu putea lipsi nici din dulapul studentei de astazi. El va fi purtat drept geanta care le ofera cel mai mare spatiu de depozitare de pana acum.

rucsacuri-piele-francesca-500x500Daca esti studenta stii deja ca rucsacul nu iti poate lipsi in acest nou an universitar. Modele cu franjuri, cu bretele lungi, in felurite nuante si forme sunt astazi disponibile pentru stundentele care se pregatesc de noul an universitar. Toate acestea, si multe altele, sunt online disponibile in cadrul magazinului online Zevo.ro care s-a pregatit pentru acest sezon respectand tredurile.