Cum se intretin niste lenjerii damasc?

Daca esti genul de persoana care cauta intotdeauna confortul in orice aspect al vietii tale, cu siguranta vei cauta acelasi conform si cand vine vorba de un somn linistit. Echipa magazinului online de asternuturi si accesorii de pat – Patone – iti vine in ajutor cu o serie de caracteristici de luat in considerare atunci cand vrei niste asternuturi confortabile si placute la atingere. Astfel, in topul preferintelor consumatorilor se afla gama de lenjerii damasc, fiind apreciate pentru proprietatile si atributiile pe care le ofera acestea.

Cum alegi niste lenjerii damasc potrivite pentru dormitorul tau?

Seturile de lenjerii damasc sunt acele asternuturi pe care oricine ar trebui sa le aiba in dormitorul lor, avand in vedere seria de caracteristici unice pe care o ofera. Vom discuta in acest articol mai multe despre materialul din compozitia acestora, despre calitatea pe care o ofera, dar si despre modul in care acestea se intretin. Ramai in continuare pentru a afla care sunt cele mai importante aspecte legate de aceasta categorie.

Din punct de vedere al materialului, aceste lenjerii damasc: https://www.patone.ro/lenjerii-de-pat-damasc au in compozitie un bumbac calitativ, respectiv bumbacul egiptean. Acesta este o versiune mai luxurianta a clasicului material, fiind mult mai rezistent, mai calitativ si mai prietenos cu pielea. Adesea ai intalnit aceste tipuri de asternuturi in cadrul camerelor de hotel. Putem spune ca acesta iti va da dependenta inca de la prima utilizare, astfel ca nu vei mai putea sa ai acelasi somn in vreun alt model.

Cum se intretin aceste modele de asternuturi?

Avand in vedere ca este vorba despre o textura mai calitativa, am putea spune ca si intretinerea ar putea sa fie mai dificila in acest sens. Totusi, nu este adevarat. Acestea se intretin la fel de usor ca si alte categorii, poate chiar mai usor. Spre exemplu, gama de lenjerii damasc este mult mai usor de calcat, dar necesita sa fie calcate doar cand sunt uscate. Fibrele din interior sunt naturale, deci ai grija ce produse de curatare folosesti pentru a nu afecta in vreun mod calitatea acestora.

lenjerii damasc

Astfel, in cazul in care lenjeria este de culoare alba si ai patat-o, nu folosi clorul pentru a scoate pata respectiva pentru ca riscul de a strica tesatura este foarte mare. Asigura-te ca folosesti produse ce au ingrediente eco care nu vor deteriora textura. Respecta conditiile de intretinere de pe eticheta si tot ce am enumerat noi pana acum si nu vei regreta.