Cum se face performanta in IT?

Profitul si cifra de afaceri din 2010 claseaza SIVECO Romania in topul firmelor de software.

De trei ori pe locul intai! SIVECO Romania castiga aceste noi recunoasteri ale performantei sale, masurate de rezultatele financiare din 2010. Chiar daca 2010 a fost un an economic marcat de turbulente economice, SIVECO Romania, cea mai mare casa romaneasca de software a continuat extinderea internationala si dezvoltarea proiectelor mari realizate in tara in domeniul educatiei, sanatatii, agriculturii, pentru sistemul vamal, biroul de credit si pentru sute de organizatii private.

In cel mai recent top realizat de Lista Firme, care a avut la baza datele de bilant aferente anului 2010, SIVECO Romania se afla pe locul 1 in Top Profit Romania 2011, in Top Afaceri Intreprinderi Mari 2011 si in Top Afaceri Intreprinderi Mari din Bucuresti, precum si pe locul 2 in Top Afaceri din Romania.

Pe baza cifrei de afaceri din 2010, in valoare de 53.8 milioane de euro, SIVECO Romania a fost clasata pe locul 1 in Top 5 Afaceri Intreprinderi Mari pe domeniul 6201, si tot pe locul 1 in Top 5 Afaceri Intreprinderi Mari din Bucuresti, pe domeniul 62, “Activitati de servicii in tehnologia informatiei”, devansand de fiecare data alte 4 companii importante de pe piata romaneasca de software si servicii IT.

SIVECO Romania s-a clasat pe locul 1 din punctul de vedere al profitabilitatii intre companiile cu domeniul de activitate 6201, “Activitati de realizare a soft-ului la comanda (software orientat catre client).

In fapt prin rezultattele obtinute in 2010, SIVECO Romania confirma bunele evolutii din anii precedenti, in care s-a clasat totdeauna pe primele locuri in topurile realizate de www.listefirme.ro

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Compania a fost infiintata in 1992 si are in prezent 1.050 de angajati.

Actionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V si SIVECO Management Team.

Adresandu-se cu precadere organizatiilor private si publice, SIVECO Romania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

De-a lungul celor 19 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 125 de premii interne si internationale.

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume:Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc.

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ANIAP, ATIC) si internationale (European Association for Information Technology – EITA, Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro