Cum sa-ti innoiesti asigurarea RCA online in maximum cinci minute

Cand vine vorba de masini, stim cu totii ca pretul carburantilor sunt doar una din durerile de cap pe care le au soferii. Impozitul auto, rovinietele, diversele reparatii, dar mai ales asigurarea de raspundere civila auto (pe scurt RCA!) obligatorie sunt tot atatea probleme suplimentare ale proprietarilor de autoturisme.

Cel putin una dintre ele, insa, poate fi simplificata la maximum. E vorba de RCA. Poti sa-ti faci RCA online si sa scapi de una din bataile de cap cat ai zice… eMAG. Pe site-ul celui mai mare retailer online din sud-estul Europei se poate incheia asigurarea obligatorie RCA online si ai o serie de avantaje care te vor determina sa nu mai alegi niciodata alta metoda.

Dincolo de faptul ca ai la dispozitie absolut toti cei 11 asiguratori din Romania cu ofertele lor intr-un singur loc, de usurinta cu care se incheie asigurarea RCA online pe site-ul eMAG: https://www.emag.ro/asigurari-rca/new#step-1 – si de faptul ca la finalizarea comenzii primesti instant prin e-mail polita RCA (urmand ca, in format fizic sa-ti ajunga acasa sau la adresa pe care o furnizezi tu pentru livrare), mai ai un mare avantaj.

Eu, care mi-am facut ultimele doua polite RCA online, la eMAG, am ramas surprins sa constat ca eMAG mi-a pastrat asociate contului de client toate datele personale, plus cele ale masinii, precum si data la care imi expira asigurarea RCA online. Astfel, cu cateva saptamani inainte, incepi sa primesti notificari ca ti se apropie data scadenta a politei de asigurare RCA, pentru a nu ramane ”in ofsaid”. Odata intrat pe site, aveam deja toate datele completate, asa cum am amintit, si nu am avut de indeplinit decat o simpla formalitate pentru a incheia o noua polita de asigurare RCA online. Practic, a trebuit sa aleg doar durata pe care vreau sa inchei asigurarea, data de la care sa inceapa si compania la care vreau sa inchei polita RCA online.

Ulterior am mai avut doar de ales modalitatea de plata si, in maximum 5 minute, am incheiat procesul de incheire a unei noi polite de asigurare RCA online.

Fiecare sofer roman detinator de RCA plateste in plus pentru a acoperi fraudele?

Youtube asigurare online

Am ales sa-mi fac RCA online pentru ca e si un castig de timp important. Durata de incheiere a unei polite de asigurare RCA online este incomparabil mai mica decat atunci cand faci acelasi lucru la sediul unei companii de asigurari sau la sediul unui broker de asigurari. Online, ai nevoie de maximum 5 minute pentru a avea asigurarea RCA. La sediu, acest lucru ar putea dura peste 30. Ca sa nu mai calculam si drumul dus-intors pana acolo!!