Cum să te relaxezi şi să te revigorezi într-un mod inedit în mijlocul Bucureştiului

BucureÅŸti – Joi, 17 decembrie – Centrul holistic Satya se lansează pentru aceia dintre noi in căutare de opÅ£iuni diverse ÅŸi inedite de relaxare, reconectare ÅŸi revigorare…şi pentru aceia în căutare de “altceva”.

Restaurantului Satya şi Sălii de cursuri şi workshopuri care au constituit punctul de plecare al acestui proiect li se alătură acum:
Ceainăria Satya (accesorizată de o Bibliotecă);
Magazinul local ÅŸi online de produse Bio (alimentare ÅŸi cosmetice)
-Satya SPA – Salonul de masaj ayurvedic şi Bazinul de Flotaţie (Samadhi Tank), unic în centrele de profil din România.

A prezenta conceptul Satya este ca atunci când manânci o mâncare foarte gustoasa şi încerci sa îi descrii altei persoane ce gust are folosind doar cuvinte.
Satya este un spaţiu şi o stare de spirit. Un spaţiu pe care îl explorezi şi o stare de spirit pe care o experimentezi. Satya este un loc magic unde vii să te întalneşti în primul rând cu tine, pentru că  tot ceea ce iţi oferă te ajută să te deconectezi de la preocuparile cotidiene, să te relaxezi şi chiar să te rasfeţi.

Restaurantul Satya, înnoit şi el cu ocazia lansării, iţi oferă preparate sănătoase şi în acelaşi timp foarte gustoase inspirate din milenara tradiţie ayurvedică şi din cercetarile moderne de alimentaţie echilibrată. Combinaţiile de alimente naturale şi ingrediente Bio sunt adaptate diferitelor structuri energetice ale ansamblului corp-minte-spirit şi sunt în acelaşi timp perfect compatibile. Cineva care consideră că a manca sănătos înseamnă a se priva de plăcerea gustului şi de senzaţia de saturaţie aferentă unei mese obişnuite işi schimbă aici fundamental părerea. Mai mult, poate observa că se simte mai împlinit, mai energizat, mai activ chiar şi din punct de vedere mental.
Această hrană ale cărei beneficii depăşesc graniţele trupului (tinzând spre hrănirea şi a minţii, şi a sufletului) poate fi comandată şi la domiciliu, la birou sau la diferite evenimente private sau corporative.

Ceaiurile, care până acum se serveau în restaurant, şi-au revendicat propriul spaţiu pentru a fi savurate pe îndelete, eventual alături de o carte din biblioteca aferentă noii Ceainării Satya.

Salonul Oriental găzduieste periodic cursuri şi workshopuri de dezvoltare personală, al căror calendar se găseşte pe site.

Oaspeţii Satya pot achiziţiona o gamă largă de produse alimentare şi de îngrijire corporală din categoria Bio. Cafeaua şi Ciocolata Bio, Siropurile, Dulceţurile şi Vinurile Bio, Cosmeticele Organice, sursele de lumină full-spectrum Viva Lite sunt doar o parte din ceea ce poţi găsi atât pe rafturile magazinului de la faţa locului, cât şi pe rafturile virtuale ale celui online.
O relaxare mai profundă şi o experienţa inedită iţi oferă Satya SPA, prin Salonul de Masaj Ayurvedic şi Bazinul de Flotaţie(Samadhi Tank)- unic în centrele de profil din România.
Masajul ayurvedic este mai mult decât un masaj de relaxare. El tratează atât nivelul fizic, cât şi pe cel mental, transmiţând o energie vitală ce ajută toate sistemele corpului să se refacă şi să se innoiască.
Bazinul de 30 cm adâncime cu apă foarte sarată şi la temperatura corpului în care pluteşti fără nici un efort iţi oferă mediul perfect pentru a te deconecta de tot ceea ce iţi solicită atenţia în mod obişnuit. Astfel, mintea se relaxează, devenind în acelaşi timp activă şi creativă.
Centrul holistic Satya (Restaurant-Ceainărie cu Bibliotecă-Sală de cursuri şi workshopuri de dezvoltare personală-Magazin local şi online de produse bio-ecologice-Masaj Ayurvedic-Bazin de Flotaţie Samadhi) te aşteaptă acum să îl descoperi şi să te redescoperi!

Detalii suplimentare poţi obţine pe www.satya.ro
sau la Dana Donea
Coordonator Marketing
Tel. 0731 131 378
Centrul holistic Satya
Str. Banu Manta, nr. 25, BucureÅŸti