Cum sa reduci costul asigurarii RCA

Conform unei unui studiu efectuat de catre portalul financiar moneycenter.ro exista cateva metode prin care se poate reduce costul unei asigurari rca.

Astfel, un rca ieftin poate fi obtinut daca urmati cateva sfaturi simple precum ar fi: comparati ofertele existente in piata, conduceti prudent, nu faceti accidente, alegeti cu grija daca sa cumparati masina ca si persoana fizica autorizata daca este cazul.

Mai multe detalii gasiti pe moneycenter.ro

Despre moneycenter.ro

moneycenter.ro este un proiect inovativ pe piata de media romaneasca, un portal financiar al carui scop declarat este de a ajuta consumatorii sa economiseasca, timp si bani.

Astfel, in cadrul portalului se regasesc comparatii de credite, carduri de credit, instrumente de economisire-investire, asigurari, abonamente de telefonie mobila si internet sau comisioanele percepute de brokerii care au platforme online.

In plus, pe moneycenter.ro puteti gasi cataloagele online ale celor mai importanti comercianti din Romania: Selgros, Carrefour, Metro, Real, Kaufland, Baumax, Praktiker, Dedeman, Obi, Billa, Bricostore, Lidl etc.