Cum sa iti promovezi afacerea pe Facebook

Toti tindem sa credem ca Facebook este doar pentru tineri. Si eu credeam la fel, insa este timpul sa ne schimbam aceasta gandire. Tot mai multe companii utilizeaza Facebook pentru a intra in contact cu clientii existenti sau cu potentialii clienti.

Doar daca ne uitam la statisticile facute de catre compania O’Reilly Media intre septembrie 2008 si februarie 2009 observam ca numarul utilizatorilor cu varste cuprinse intre 35 si 44 de ani a crescut cu 51% in timp ce numarul utilizatorilor cu varste cuprinse intre 45 si 54 de ani a crescut cu 47%.

Dupa cum observati in statisticile de mai sus, care sunt destul de vechi, Facebook nu este doar pentru tineri, de aceea trebuie sa ne gandim tot mai serios sa utilizam paginile de Facebook ca si instrumente de promovare.

Putem utiliza paginile de Facebook ale companiei pentru a creste numarul clientilor, pentru a tine legatura cu clientii deja existenti sau pentru a promova noi produse sau servicii lansate.

Cum putem face acest lucru? Facebook ofera o multime de tool-uri  pentru promovare, insa pentru a avea succes trebuie sa intelegi aceste tool-uri. In acest articol o sa discut putin despre Facebook Pages.

Facebook ofera optiunea Facebook Pages. Insa ce inseamna? Orice companie sau organizatie profit sau non profit poate sa isi creeze pe Facebook propria pagina, complet gratuita. Clientii existenti sau potentialii clienti pot sa devina fani ai paginii tale de Facebook, iar devenind fani pot sa urmareasca toate postarile si noutatile de pe propria pagina. Cel mai important lucru la paginile de Facebook este faptul ca de fiecare data cand cineva devine “fan” toti prietenii lui o sa vada acest lucru.

Citeste tot articolul Cum sa iti promovezi afacerea pe Facebook.