Cum sa iti organizezi o petrecere reusita de Craciun in 11 pasi. Sau ..alege No Surprises!

Pentru a organiza o petrecere este nevoie sa planuim… sa planuim…si iar sa planuim. Sunt atatea de de luat in seama…si parca am mai uitat ceva …

Dar sa nu va speriati, cu putin ajutor si experienta noastra, va puteti surprinde  invitatii!

No Surprises va supune atentiei un ghid cu sfaturi si indrumari care sa va insoteasca prin acest proces de planificare fara efort, fara suparare, cu zambetul pe buze!

Si aceasta va fi in doar 11 pasi:

1: Evenimentul …                    

Fii realist in ceea ce priveste timpul si resursele pe care le detii. Este nevoie sa fie un eveniment oficial sau intim? Mare sau mic? Inauntru  sau afara ? Receptie sau sitting? Ce doresti sa obtii prin acest eveniment?

2: Bugetul

Bugetul trebuie sa fie realist, doar asa vei sti ce poti obtine si ce nu…Pentru un anumit tip de eveniment pot fi si posibilitati de suplimentare a bugetului  sau de obtinere a unui profit, din vanzare de bilete, sponsorizari sau donatii. Insa pentru orice tip de eveniment vor fi costuri de la cele pentru catering la entertainment si personal, la producerea materialelor publicitare si  asta doar ca sa numim cateva dintre toate cele ….

Cu un buget realist si cu un plan in fata, va aflati déjà la jumatatea drumului, insa nu uitati  ca de-abia de aici incepe greul!

3: Invitatii

Gandeste-te pe cine ai nevoie sa inviti si  nu doar pe cine doresti sa inviti! Daca organizezi o petrecere corporate asigura-te ca ai inclus in lista toate persoanele cu anumite responsabilitati in fiecare departament, ar fi foarte delicat  sa descoperi la final ca ai omis pe cineva … indicat ar fi sa verifici de doua …  de trei …de patru ori  inainte! Ai vreme ?

4: Locatia…Locatia…Locatia

Gandeste-te bine unde doresti sa aiba loc petrecerea. Sunt nevoiti invitatii sa se deplaseze distante lungi? Exista posibilitatea ca in apropiere sa existe mijloace de transport, sau daca invitatii vin cu masina proprie exista parcari? Toate aceste vor face diferenta pentru invitatii tai!

5: Ce fel de locatie?

Hotel, Bar, Ballroom, Restaurant, Yacht …?

Este oare spatiu suficient pentru numarul de participanti?

Sunt restrictii de zgomot? Caci nimeni  nu doreste sa pastreze linistea la o petrecere…Mai mult : exista spatiu pentru o scena, un ring de dans, echipamente de sunet …

Si nu in ultimul rand: este nevoie poate si de cazare pentru invitati?

6: Catering

Mancarea si bautura sunt esentiale pentru orice eveniment.  Alege ce fel de mancare doresti sa serveasca invitatii petrecerii tale …si CUM -  bufet, a la carte, finger food-  ce fel de bauturi se potrivesc? Va fi receptie, vor fi cocktails, sampanie, vin sau soft drinks. Cum doresti sa fie servite si de catre cine…apoi cine va debarasa??

7: Tema

Alegerea unei teme este un element care da viata unei petreceri. Fiecare tema a unui eveniment corporate este sustinuta de un pachet complet de servicii, invitatii , decoruri si costume, intrari tematice, aranjamentul meselor sau lumina de atmosfera. De la o cina fantezista în padurea tropicala pâna la o calatorie în timp, chiar si petrecerea de Craciun poate avea o tematica diferita de cea traditionala..

8: Distractia  

Alege cu grija ce moment de entertainment doresti pe parcursul evenimentului, doresti ceva interactiv  sau preferi artisti , cabaret sau magie?

Tematica aleasa pentru eveniment poate sa te ajute in alegerile pe care le vei face.

9: Programul

Sunt Event Manager de multi ani si va pot spune ca nu exista petrecere fara surprize, din acest motiv recomand un astfel de desfasurator de program , timpii de desfasurare si serviciile contractate.Nu uitati toate numerele de telefon de care aveti nevoie in cazul unor posibile probleme.

10: Invitatiile

Invitatia creeaza prima impresie despre ceea ce urmeaza sa se intample la eveniment, si trebuie sa contina informatii suficiente cum ar fi: data, orele de desfasurare, adresa, meniu, tinuta…etc.

Se pot folosi idei inspirate din tematica evenimentului pentru conceperea invitatiei.

11: Ti se pare greu?  Cheama-ne pe noi!

Agentia No Surprises – agentie organizatoare de evenimente – organizeaza evenimente gen Team Building, Family Day, Action Day, Christmas Party, Kids Party de 12 persoane pana la 10.000 persoane, iar evenimentele organizate pentru clienti precum: Coca Cola, Philips, Ambasada Olandei, Lindab, P&G,Tuborg, Primaria Orasului Bucuresti, Baneasa Shopping City,  Pepsi… sunt doar o mica parte din clientii pentru care am organizat evenimente de-a lungul timpului.

ALEGETI NO SURPRISES!
Si veti avea cele mai frumoase amintiri si cele mai placute surprize!

 Doina Tecu

Corporate Event Manager

T: 0728 362 646

E: doina.tecu@nosurprises.ro