Cum sa fim eficienti in era digitala? Aflam de la Filipe Carrera, pe 20 aprilie!

ProActive Solutions va invita pe 20 aprilie, la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, la cel de-al doilea workshop sustinut de trainer-ul international Filipe Carrera in luna aprilie la Bucuresti, abordand  o tema cat se poate de actuala: Digital Marketing – Cum sa fii eficient in era digitala.

Workshop-ul sustinut de Filipe Carrera, speaker si coach international, isi propune sa ofere participantilor instrumentele si abilitatile necesare pentru a-si desfasura cu succes activitatea intr-un climat de afaceri marcat de noile tehnologii informationale.

Participantii la Digital Marketing – Cum sa fii eficient in era digitala vor invata:

  • Cum sa identifice impactul noilor tehnologii asupra marketingului traditional si sa-si adapteze strategiile pentru rezultate optime
  • Cum sa inteleaga si sa foloseasca in folosul afacerii lor instrumentele de Digital Marketing, validate de experienta internationala
  • Cum sa comunice cu consumatorul generatiei Web 2.0. – intelegandu-i nevoile si gasind cele mai bune solutii de a le satisface
  • Cum sa evalueze obiectiv rezultatele campaniilor de Digital Marketing

Workshop-ul va include o sesiune interactiva, in cadrul careia participantii vor putea  aplica tehnicile invatate pe studii de caz desprinse din realitatea mediului de afaceri actual.

Digital Marketing – Cum sa fii eficient in era digitala este cel de-al doilea training sustinut de Filipe Carrera la Bucuresti, in luna aprilie, dupa Business Networking – solutii practice pentru dezvoltarea retelei de afaceri (19 aprilie 2010). Digital Marketing – Cum sa fii eficient in era digitala este primul eveniment de gen organizat la Bucuresti, fiind destinat managerilor de marketing si comunicare, antreprenorilor, reprezentantilor segmentului new-media, precum si celor care in activitatea de zi cu zi utilizeaza frecvent noile tehnologii informationale.

ProActive Solutions doreste sa vina in intampinarea tuturor celor interesati de dezvoltarea abilitatilor profesionale, oferiindu-le o serie de discount-uri pentru inscrierile din timp, precum si doua pachete speciale „Fii informat!” si „Fii informat! Plus”, care includ un abonament combinat la Ziarul Financiar si Business Magazin pentru 12 luni si cartea Era turbulentelor – Aventuri intr-o lume noua de Alan Greenspan: un titlul must-have in climatul economic actual. Tarifele de participare si pachetele speciale pot fi consultate pe www.proactivesolutions.ro .

Filipe Carrera este speaker international, trainer, coach si consultant. Detine un Master in Business Administration si este specializat in economie, e-business, e-learning si marketing. In 2008 a primit distinctia de cel mai bun trainer din lume la congresului mondial al organizatiei Junior Chamber International, unde el este responsabil dezvoltarea oportunitatilor de training ale organizatiei in Europa.

In organizarea acestui eveniment, ProActive Solutions se bucura de sprijinul partenerului oficial: Camera de Comert si Industrie a Romaniei, al partenerilor media exclusivi ai evenimentelor: Ziarul Financiar si Business Magazin, precum si al partenerilor: JCI Bucuresti, Romanian Managers, Meteor Press, PC World, Computer World,  reteaua Arhipelago, startups.ro, Elevate, Empower, CentruldePresa.ro, CalendarEvenimente.ro.

Pentru inscrieri: info@proactivesolutions.ro & www.proactivesolutions.ro.