Cum sa cumperi rochii pentru femei?

Atunci cand cumperi rochii pentru femei de la IMA Trend, trebuie sa iei in calcul o serie de factori. In primul rand corpul femeii determina stilul de rochie pe care ar trebui sa o poarte. Cand cumparati rochii pentru femei, obiectivul dvs. ar trebui sa fie scoaterea in evidenta a corpului ei. Luati in considerare urmatoarea lista de pasi daca aveti nevoie sa achizitionati rochii pentru femei.

Pasi de urmat la cumpararea unei rochite

  1. Cautati calitatile femeilor pentru care cumparati rochite. Daca o femeie are picioare atractive, alegeti o rochie care sa i le scoata in evidenta. Daca bratele sale sunt tonifiate sau are un decolteu atractiv, selectati o rochie care accentueaza aceste aspecte fizice. Aveti grija sa nu evidentiati o caracteristica extrema. De exemplu, daca o femeie are un piept mare, nu il accentuati, astfel incat singura concentrare de pe corpul ei sa fie pe aceasta zona. In acest caz, opteaza pentru o rochie de la gat, care evidentiaza pieptul ei, dar indruma ochii privitorului spre fata ei.

rochie

  1. Ascundeti defectele fizice ale unei femei cu rochia pe care o alegeti. Asa cum o rochie poate scoate in evidenta caracteristicile izbitoare ale unei femei, ea poate ascunde caracteristicile neatractive. Rochitele lungi ascund gambele mari sau picioarele neatractive. Rochiile baby doll ascund burtica. O rochie tip A poate ascunde soldurile mari. De multe ori, cand selectati o rochie care ascunde o caracteristica, puteti sa o echilibrati prin evidentierea alteia.
  2. Ajustati inaltimea femeii cu caracteristicile unei rochii. Rochile lungi scurteaza o femeie, in timp ce o rochie care se opreste deasupra genunchiului, aratand picioarele, inalta o femeie. In plus, o rochie colorata ajuta la lungirea unei femei mai mult decat o rochie cu design sau model.
  3. Creati echilibru atunci cand selectati rochii pentru femei. Rochia potrivita ar trebui sa ascunda si sa evidentieze caracteristicile unei femei, astfel incat corpul ei sa fie bine echilibrat. Utilizati toate caracteristicile unei rochite, cum ar fi culoarea, materialul, forma, lungimea si designul, pentru a crea un aspect general echilibrat.
  4. Selectati o rochie adecvata varstei. Femeile mai tinere isi pot permite sa poarte rochii mai scurte si mai stranse. Pentru o femeie mai in varsta, selectati o rochie care nu este mai scurta decat lungimea genunchilor. Optati pentru stiluri simple pentru femeile mai in varsta, mai degraba decat stiluri care ar fi mai potrivite femeilor mai tinere.
  5. Luati in considerare pielea si culoarea parului unei femei cand cumparati o rochie pentru ea. Femeii, cu pielea si parul inchis, i se potriveste cel mai bine sa se imbrace in rochii mai deschise si mai colorate. Blondele si pielea palida arata mai bine in culori mai inchise, negre si maro.
  6. Potriviti o rochie cu personalitatea unei femei. O femeie serioasa este cea mai potrivita pentru o rochita in stil conservator. In timp ce un personaj relaxat si casual va aprecia o rochie care are culori vii sau are elemente distractive, cum ar fi bijuteriile si panglicile.
  7. Amintiti-va: unele femei urasc rochiile.