Cum sa alegi o firma de dezmembrari auto

Vrei sa reduci costurile cu reparatia masinii? Apeleaza la serviciile unui centru de dezmembrari auto pentru a gasi piesele de care ai nevoie.

Piesele auto provenite de la masinile reciclate sunt atent verificate inainte de a fi oferite spre vanzare si aduc economii substantiale soferilor care apeleaza la aceasta alternativa.

Insa cum alegi corect o firma de dezmembrari auto? In mediul online, exista site-uri specializate in vanzarea de piese auto din dezmembrari, insa nu toate sunt bune si sigure.

Atunci cand alegi o firma de dezmembrari auto pentru a comanda online piesa de care ai nevoie, este important ca inainte de toate sa te asiguri ca faci achizitia dintr-un loc in care sunt vandute piese de calitate, cu garantie, piese care pot fi returnate in cazul in care nu sunt ceea ce iti doresti.

O astfel de firma este dezmo.ro. Aici, vei gasi o varietate de piese pentru aproape orice model de masina iti doresti, piese de calitate care vin la pachet cu factura si garantie, si care pot fi returnate, spre deosebire de cele provenite de pe piata neagra, unde, practic, garantia e inexistenta.

Review-ul, foarte important!

Cand alegi o firma de dezmembrari auto, trebuie sa tii cont, bineinteles, si de review-ul acesteia. Cauta recenzii pe internet despre firma, pe Google Maps,  pe Social Media sau pe alte website-uri pentru a-ti face o parere despre reputatia acesteia.

Atunci cand vine vorba de transmiterea parerilor, recenziile online intra in lumina reflectoarelor. Le poti privi ca un ultim ‘’cuvant de aprobare’’ , tinand cont de faptul ca 91% dintre consumatori privesc recenziile online ale unei firme la fel de mult ca o recomandare personala.

Recenziile pozitive ii fac sa aiba mai multa incredere in firma pe care o aleg, iar cresterea de o stea in recenzie duce de la 5 pana la 9% a veniturilor unei companii. In era digitala, parerile clientilor sunt incluse in review-urile online. Dezmo se bucura de recenzii pozitive ale clientilor (clientii pot acorda o nota de la 1 la 5, impreuna cu un review scris), crescand totodata increderea potentialilor cumparatori in serviciile si produsele oferite.

Ambalarea pieselor conteaza foarte mult

Poate mai putin luat in seama, ambalajul este o componenta fundamentala in marketing. Stiai ca acesta atrage si convinge consumatorii sa cumpere un produs? Acorda atentie prezentarii  produselor comercializate intr-un centru de dezmembrari auto. Asa iti poti crea  o prima impresie despre firma propriu-zisa, ce poate avea un impact major in decizia de cumparare.

La Dezmo, avem o gama larga de echipamente care acopera nevoile de ambalare pentru diferite tipuri de piese. Toate produsele sunt ambalate corespunzator in cutii de carton, sunt insotite de banda scoci personalizata  a vanzatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare. Piesele auto Dezmo sunt livrate in ambalaj sigur sigilat PREMIUM care protejeaza si pastreaza produsul intact, facilitand totodata manipularea eficienta a acestuia.

Folosim ambalaje din carton reciclat, care se pliaza pe caracteristicile specifice produsului ambalat, pe tot parcursul traseului sau.  Cutiile utilizate la ambalare ofera o protectie mai buna a continutului, isi pastreaza forma si protejeaza mult mai bine interiorul, indeosebi in cazul pieselor auto fragile.

Ambalajele ecologice sunt complet sigilate cu banda adeziva, iar deterioararea sigiliului sau deschiderea cutiilor poate fi usor sesizata si reclamata. Dezmo se asigura ca piesele auto sa fie cat mai bine protejate, fara a fi presate sau deteriorate, inclusiv prin ambalarea interioara menita sa protejeze individual fiecare piesa sau produs fragil.