Cum sa ai un abdomen perfect pana la vara.

Esti unul dintre cei ce lupta de ceva  vreme cu kilogramele in plus?

 

Ai urmat diete din acelea ireale care promiteau ca dai jos 5 kg pe saptamana si care prescriau sa mananci  doar cateva  fructe pe zi si cam atat? Ai luat si pastile si ai cheltuit o groaza de bani doar ca sa ajungi la concluzia ca nu sunt bune de nimic?

Bei ceaiuri si diverse ierburi detoxifiante care promit ca iti golesc colonul si te fac mai suplu?

Ai facut colectie si de dispozitive de slabit minune (centura pentru burta, aparat de vibromasaj, pantofi cu talpa ovala) si toate au sfarsit la tine in debara iar tu ai ramas cu burta umflata si cu gaura in buzunar?

Mergi la aerobic de ani de zile si nu vezi nici o schimbare majora la corpul tau, colacelul e tot acolo, tot trebuie sa iti iei haine mai largi ca sa il ascunzi, nu ai mai multa energie si exercitiile de la clase sunt tot aceleasi?

Faci sport insa ai o nutritie proasta, mananci ce apuci si cand apuci si ai dori sa ai un plan clar despre ce sa mananci si in ce cantitati?

 

 

Iti doresti un abdomen mai suplu sau chiar sa ti se vada patratelele, inseamna ca trebuie sa citesti despre noul produs “Abdomen perfect pana la vara” pe care il va lansa antrenorulmeupersonal.ro