Cum s-au folosit niste romani de testamentul lui Mozart?

Cum s-au folosit niste romani de testamentul lui Mozart?

Comunicat de presa – Mozart Rocks

Profitand de faptul ca multi nu stiu despre testamentul artistic al marelui compozitor, cativa romani inteligenti, talentati şi bine intentionati, au inceput inca din 2006 sa „modifice creativ” actul original, astfel incat pe 12 Aprilie anul acesta sa fie posibil ca bucurestenii sa se bucure de EFECTUL MOZART.

Da, EFECTUL MOZART este un fenomen demonstrat de medicina, in special prin cercetarile medicului Paul Robertson, ca fiind rezultatul benefic al ascultarii operelor lui Mozart in cazul invatarii, memorarii, cresterii atentiei si concentrarii, vindecarii mai multor maladii, glaucomului ÅŸi nu in ultimul rand asupra copiilor mici.

Chiar daca nu ma incadrez in nicio categorie, poate doar in cea a romanilor stresati la maximum de manelizare şi politicieni corupti, promit sa fiu prezent la mult asteptatul „Mozart Rocks” pentru o mie de „motive curative”.

Si fac aceasta recomandare tuturor acelora care iubesc frumosul, vor vindecare, eliberare, vor 2 ore de bucurie ÅŸi non-alienare prin simfonie rock.
Se alatura miscarii initiate de (Teo) Constantin Teodorescu şi Ansamblul Lyra din Braila, nu numai chitaristi de exceptie precum Horea Crisovan, Claudiu Ursache, Cezar Popescu şi Remus Carteleanu, ci in mod benevol şi membrii Orchestrei Filarmonicii „George Enescu”, sub bagheta maestrului Tiberiu Soare, dirijor al Operei Naţionale Române,

Si pentru ca lucrurile minunate n-ar fi complete, daca nu ar avea şi scopuri nobile, de data aceasta fenomenul „Mozart Rocks” va sprijini Asociaţia Telefonul Copilului în cadrul campaniei „PIERDUT” şi ajută demersul organizaţiei de a aduna fondurile necesare pentru a întări capacitatea logistică şi umană a acesteia de a răspunde tuturor copiilor la numarul 116 111.

E clar ca ni se pregateste „ceva irezistibil” despre care trebuie sa stim şi mai ales sa nu ratam savoarea.

E rock, e fenomen, e SHOW-ul de care ne vom bucura cu toate simturile… S-ar rasuci in mormant, dac-ar lipsi ÅŸi Bach ÅŸi Beethoven ÅŸi Brahms ÅŸi Haendel ÅŸi Strauss ÅŸi Bizet ÅŸi piesele celebre ale rock-ului modern, de aceea vom avea toate astea într-o orchestraÅ£ie de excepÅ£ie.

Terapia aceasta de bun gust e altfel, creaza dependenta, e profilactica si recomandata tuturor, cu exceptia doar a celor care nu cred in minuni.

Daca va incadrati in prima categorie, ne vedem luni, 12 aprilie 2010, Sala Palatului, ora 20:00 FIX la a VII-a ediţie, la care au pus umarul si un număr impresionant de personalităţi din lumea muzicală şi mass-media, carora le multumim.

>> Biletele sunt deja disponibile în reţeaua Eventim.ro (magazinele Germanos, Vodafone, librăriile Humanitas, Cărtureşti, www.eventim.ro), la preţuri între 40 – 100 RON.

www.mozartrocks.ro

din seria “Un comunicat important pentru tara!”

ingrijita de

Adrian Stavriu

Manager Optimum Communication

0722738227

E-mail: office[ at ]optimum-communication.ro

www.optimum-communication.ro