Cum redirectionarea apelurilor se transforma intr-o gaura in buget

Conform unei analize efectuate de catre portalul financiar moneycenter.ro redirectionarea totala a apelurilor de pe un telefon pe altul umfla semnificativ costul facturii lunare.

Astfel, pentru toate apelurile primite pe numarul de pe care se face redirectionarea veti plati valoarea convorbirii care se va initia intre numarul redirectionat si numarul catre care se face redirectionarea. Singurul operator care ofera posibilitatea de reduce costurile redirectionarii este Vodafone.

Mai multe detalii puteti afla aici: http://www.moneycenter.ro/comparatii/cum-redirectionarea-apelurilor-se-transforma-intr-o-gaura-in-buget-a-1147.html

Despre moneycenter.ro

moneycenter.ro este un proiect inovativ pe piata de media romaneasca, un portal financiar al carui scop declarat este de a ajuta consumatorii sa economiseasca, timp si bani.

Astfel, in cadrul portalului se regasesc comparatii de credite, carduri de credit, instrumente de economisire-investire, asigurari, abonamente de telefonie mobila si internet sau comisioanele percepute de brokerii care au platforme online.

In plus, pe moneycenter.ro puteti gasi cataloagele online ale celor mai importanti comercianti din Romania: catalog Selgros, Carrefour, Metro, Real, Kaufland, Baumax, catalog Praktiker, Dedeman, Obi, catalog Lidl,etc.