Cum poti incepe o afacere cu 11$

Cele mai simple metode de facut bani online sunt afacerile la cheie. O afacere la cheie inseamna un plan complet ce ti se ofera cu tot ceea ce ai nevoie, in materie de resurse, capital, logistica, etc… pentru a genera profit !

Sistemul pe care il recomand aici iti ofera toate resursele necesare pentru a genera profit. Ba mai mult! Acest sistem respecta conceptul KISS (Keep It Simple Stupid) sau, cu alte cuvinte “Atat de simplu incat si un idiot ar intelege !”. Nu face nimeni misto de tine! Din contra : sunt convins ca ai dat prin librarii peste carti de genul : “The Complete Idiot’s Guide to Windows XP” (Ghid Complet Windows pentru Idioti), nici nu ai avea cum sa nu stii pentru ca sunt foarte populare.

Ideea acestei abordari este cat se poate de pragmatica : “Am facut produsul asta special pentru tine, astfel incat tu sa profiti maxim de pe urma lui, cu minim de stres si de efort ! Am facut totul simplu si explicit astfel incat nu se poate sa nu te descurci ! Asta recomand eu acum: Ceva Simplu, Abordabil, potrivit Fiecarui Om In Parte !”

BeaM este un sistem Multi Level Online.

Produsul este reprezentat de un pachet de produse digitale!

Însă sistemul de comisioane face TOATĂ diferenţa!

 

Sistemul este gândit pe Surse de venit

O Sursă completă îţi aduce minim 600$ lunar!

După ce completezi o Sursă poţi deschide o nouă Sursă!

 

În timp poţi avea un număr nelimitat de Surse!

 

Singura ta investiţie: 11$ pe lună!

ândeşte-te bine!

 

BeaM este o afacere nouă care încă nu a apucat să facă valuri!

Dacă vei începe devreme, nu vei avea decât de câştigat!

 

Ceea ce face diferenţa este că BeaM nu este o afacere lacomă!

80% din bani revin afiliaÅ£ilor sub formă de comisioane, iar taxa lunara… de 11$… este extrem de redusă ÅŸi este o investiÅ£ie pe care o recuperezi încă de la primul înscris!

 

BeaM reprezintă o sursă alternativă de venit pe timp de criză, în care:
câştigul este cât mai rapid astfel încât rata de abandon este foarte mică (îţi recuperezi banii de la primul înscris, iar de la al doilea ai deja profit).
plăţile sunt directe, între afiliaţi, astfel încât să nu existe comisioane care să reducă din profit (banii sunt direcţionaţi direct între afiliaţi după nişte reguli automatizate, deci sistemul nu intermediază aceşti bani, cum se întâmplă în alte sisteme MLM).
- profitul afiliaţilor este maxim, astfel încât să fie motivaţi de afacere (80% din bani se întorc la afiliaţi).
– taxa lunară este mai mult decât accesibilă (11$).
- produsele răspund unor nevoi reale (unele ajută la promovare, altele la optimizare,  iar toate pot fi revândute în beneficiul exclusiv al membrilor reţelei).
– există efectul spill-over, dar totuÅŸi reÅ£eaua poate creÅŸte nelimitat (apariÅ£ia conceptului de “Sursă”, prin care odată ce ai completat-o, poÅ£i începe alta nouă).

Mai multe detalii