Cum pot companiile de salubritate sa ofere servicii mai bune clientilor

Pachetul integrat SIVECO Applications 2011 asigura eficientizarea activitatii firmelor de colectare a deseurilor menajere.

Poate o firma de salubritate cu sute de mii de abonati sa ofere servicii de calitate clientilor, sa urmareasca oricand cheltuielile si sa-si creasca incasarile? Raspunsul este afirmativ. Adoptarea unei solutii informatice performante aduce avantaje relevante si masurabile.

Pachetul integrat SIVECO Applications 2011, de la SIVECO Romania, asigura gestionarea eficienta a activitatii firmelor care au activitati in domeniul colectarii, transportului si depozitarii deseurilor menajere, al sortarii deseurilor reciclabile, al curateniei stradale, intretinerii spatiilor verzi, dezinfectiei si dezinsectiei.

Companiile care implementeaza sistemul informatic integrat de la SIVECO Romania beneficiaza de avantaje importante. Practic, sistemul permite planificarea, executia si analiza activitatilor derulate in cadrul unei companii, de la inregistrarea datelor primare pana la analize complexe utilizate in procesul decizional. Modulul-cheie special proiectat de SIVECO Romania in cadrul solutiei de salubritate este componenta Managementul Facturarii de Utilitati.

Avantajele acestui modul sunt: evidenta unui numar mare de clienti si a contractelor aferente care pot ajunge la nivelul sutelor de mii, evidenta recipientilor aflati la clienti, stabilirea traseelor si realocarea locatiilor neefectuate, gestionarea bonurilor de confirmare, facturarea automata a prestatiilor contractate, gestiunea cantitatilor si valorilor planificate si realizate pe sectoare (menajer/stradal/spatii verzi), gestionarea facilitatilor acordate pentru plata la timp a facturilor, evidenta datornicilor si a reclamatiilor, urmarirea cantitatilor si a valorilor planificate si realizate, generarea automata a facturilor de avans si a avansului aferent, obtinerea unei arhive contabile informatizate privind facturile emise si a situatiilor centralizatoare lunare. 

Toate aceste avantaje eficientizeaza fluxul operatiunilor si confera transparenta relatiei dintre abonatii deserviti si furnizorul de utilitati.

Mentenanta parcului auto reprezinta o provocare pentru oricare companie de salubritate, iar acesta este motivul pentru care solutia integrata SIVECO Romania include o componenta dedicata mentenantei. Cu ajutorul acesteia, compania obtine beneficii importante: reducerea costurilor reparatiilor, reducerea consumului de anvelope, cresterea disponibilitatii parcului auto pentru activitatile de baza, imbunatatirea urmaririi scadentelor de toate tipurile s.a.

 

“Venind in intampinarea cerintelor actuale din domeniu, sistemul informatic integrat SIVECO Applications 2011 ofera un plus de valoare companiilor de utilitati, contribuind la cresterea performantelor acestora si la satisfacerea cerintelor tot mai exigente si diversificate ale clientilor – consumatori de utilitati publice”, a declarat Ghenadie Gandrabura, Manager Verticala Utilitati in cadrul SIVECO Romania.

Despre SIVECO Romania

Infiintata la inceputul anului 1992, SIVECO Romania SA este liderul caselor de software din Romania, asigurand o mare parte din proiectele informatice de anvergura din Romania, precum si un volum important al exporturilor de produse software in tari din Europa Centrala si de Est, din Uniunea Europeana, spatiul Comunitatii Statelor Independente, in Orientul Mijlociu si Apropiat, in nordul Africii.

Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.

Adresandu-se cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, compania ofera solutii eficiente EAS, Document Management, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, atat pentru piata locala, cat si pentru cea internationala. De asemenea, compania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

Avand o cota din piata romaneasca de EAS de 21,2% si de 8,9% din cea de servicii IT, SIVECO Romania implementeaza cu succes solutiile sale la peste 1300 de clienti, atat institutii publice importante, cat si companii private de referinta.

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, cotata printre primele 5 in lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care il efectueaza, si dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc).

Compania SIVECO Romania este membra a mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, ANIS, ARIES, AOAR, ANIAP) si internationale (Asociatia Europeana pentru Tehnologia Informatiei – EITA si Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

De-a lungul celor 18 ani de existenta, compania a fost recompensata cu peste 100 de premii interne si internationale. Astfel, SIVECO Romania este prima companie din Romania care a primit Premiul I la World Summit for the Information Society, obtinand un numar record de nominalizari la concursul ICT Prizes, organizat anual de catre Consiliul European pentru Stiinte Aplicate, Tehnologie si Inginerie (Euro-CASE). Proiectele sale in domeniul educational au primit aprecierea de “Best Practice” din partea Comisiei Europene si “Honourable Mention” la eEurope Awards for eGovernment, fiind totodata considerate de catre Asociatia Internationala de Project Management (IPMA) intre cele mai importante realizari mondiale in domeniul managementului de proiecte. Contributia SIVECO Romania la implementarea proiectului de informatizare a educatiei din Romania a fost premiata cu European IT Excellence Awards 2008, la categoria Independent Software Vendors – Vertical Market. In 2010, compania a obtinut titlul “Winner of European IT Excellence Awards 2010” pentru implementarea solutiei IT la Agentia de Plati si Interventii pentru Agricultura.

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.advancedElearning.com.