Cum gasesti firma de constructii potrivita nevoilor tale?

Te-ai hotarat sa iti construiesti o casa sau sa iti renovezi apartamentul si esti in cautarea unor oferte de lucrari in constructii? Pentru ca stim cat de dificil este sa gasesti oamenii potriviti carora sa le incredintezi casa visurilor tale, ne-am hotarat sa iti venim in ajutor! Alegerea unei firme de constructii este destul de dificila si va trebui sa iei in considerare raportul calitate-pret.

In mod obisnuit, pentru luarea unei astfel de decizii, te bazezi pe recomandarile prietenilor care au mai colaborat, de-a lungul timpului, cu firme de constructii. Dezavantajul unei astfel de abordari consta in incapacitatea de a face comparatii. In cazul in care doresti sa compari ofertele de lucrari in constructii si sa faci un research amanuntit, vei apela la prietenul de nadejde Google care iti va pune la dispozitie o lista cu cele mai bine promovate companii din domeniu. O sa fii surprins, dar exista si o a treia varianta: platforma online 5oferte.ro.

Pentru ca traim in era tehnologiei si majoritatea informatiei o procuram din mediul online, fondatorii platformei 5oferte.ro au dorit sa creeze o oportunitate de interactiune intre producator si consumator. Aceasta vine in ajutorul ambelor parti, punandu-le la dispozitie spatiul virtual unde pot intra in contact. 

Cum functioneaza?

La baza aceste platforme online se afla nevoia clientilor de a gasi firma de constructii ideala pentru nevoile lor si dorinta compniilor de a beneficia de expunere online si de a interactiona mai usor cu clientul. Astfel, firmele de constructii sau furnizorii de materiale se vor inscrie pe site, contra unei taxe lunare, urmand sa primeasca cererile de oferta ale viitorilor clienti. In prezent, platforma colaboreaza cu peste 800 de companii de constructii si amenajari interioare din toata tara, asa ca vei avea de unde alege! Clientul, pe de alta parte, va intra pe site, va raspunde unui chestionar menit sa colecteze detalii legate de nevoile si cerintele sale, urmand ca acesta sa primeasca cinci oferte de lucrari in constructii. Acest serviciu este gratuit, oferind potentialului client oportunitatea de a analiza serviciile si costurile fiecarei oferte de lucrari in constructii si de a lua o decizie finala bine argumentata. 

Platforma ofera atat servicii de amenajari si constructii ce pot include fatade, izolari, mobilier, energii alternative sau servicii de tamplarie, cat si servicii auxiliare, printre care se numara cadastrul si ridicarile topo, auditul energetic, reparatii electrocasnice, servicii de mutare sau curatenie. 

Avantajele alegerii unei firme de constructii de pe 5oferte.ro

In momentul de fata, 5oferte.ro este unica platforma online care faciliteaza intalnirea dintre cerere si oferta in cee ace priveste ofertele de lucrari in constructii. Firmele promovate pe acest site sunt verificate, clientul avand garantia ca va lucra cu profesionisti. In general, firmele sunt obligate sa puna la dispozitia clientului un contract in care este stipulat faptul ca eventulaele erori vor fi suportate de catre companie. Mai mult decat atat, platforma online va stii cu exactitate ce companii din domeniu dispun de serviciile si aparatura necesara nevoilor tale, usurandu-ti, astfel, cautarea si minimalizand timpul acordat acesteia. Cu o astfel de platforma, suntem siguri ca vei face alegerea potrivita!