Cum evităm efectul yo-yo

Una dintre cele mai mari probleme cauzate de excesul de zel în curele de slăbit este efectul yo-yo. Scăderea rapidă în greutate duce la slăbirea organismului, iar kilogramele pierdute sunt recâștigate imediat după ce cura a fost întreruptă. Pentru a preveni apariția acestui dezechilibru, soluția stă în urmarea unei cure care ajută la pierderea progresivă și eficientă a kilogramelor în plus. Folosirea suplimentelor alimentare pentru slăbit este indicată doar dacă acestea propun o scădere în greutate naturală şi echilibrată.

Cum apare efectul yo – yo? ÃŽn timpul unei  diete alimentare stricte, metabolismul scade, iar în momentul în care se revine la alimentaÈ›ia normală, organismul începe să stocheze grăsimile, aÈ™teptându-se la o nouă scădere a aportului de substanÈ›e nutritive. Din cauza încetinirii metabolismului, grăsimile nu sunt arse la fel de repede ca înainte de începerea dietei, astfel că se poate ajunge la o greutate chiar mai mare decât cea iniÈ›ială.

Cele mai multe produse pentru slăbit promit o pierdere spectaculoasă de greutate, dar nu garantează că nu vom pune kilogramele pierdute la loc. Un supliment nutritiv sănătos şi performant este acela care propune o modalitate eficientă de a scăpa de kilogramele nedorite, dar și de efectul yo-yo. Ultima noutate din România în materie de suplimente de slăbit, Chilliburner, asigură o slăbire progresivă, de  2-4 kilograme pe lună, având la bază un proces natural de ardere a grăsimilor, datorită substanţei active extrasă din ardeiul iute.

Bazat pe capsaicină (extract natural de arde iute), ceai verde și inulină, Chilliburner este un preparat detoxifiant puternic, ce descompune celulele de grăsime în mod natural, reglează digestia, reduce pofta de mâncare și stimulează metabolismul. Totodată, Chilliburner împiedică noi depuneri de grăsime, eficientizând procesul de slăbire pe termen lung şi împiedicând apariția efectului yo-yo.

Principala premisă în prevenire efectului yo-yo este slăbirea sănătoasă, aceasta însemnând un echilibru între alimentație corectă, stil de viață sănătos și exercițiu fizic. Chilliburner nu implică un regim alimentar drastic, dar este recomandat în asociere cu sportul şi ajută metabolismul pentru un consum optim de energie.

Mai multe detalii pe www.chilliburner.ro

 

PR&Comunicare: Sănătatea Press Group – Expertul tău în comunicare pe domeniul medical

Georgiana Giunca, PR Executive

press@sanatateapressgroup.ro