Cum este iPhone X si de ce este important sa ii il protejam?

Apple a lansat ultima versiune a iPhone X care este un dispozitiv vital care va schimba aproape sigur designul seriei iconice. Apple ofera prin iphone X un aspect modern foarte necesar. La un asa telefon este cazul sa ne gandim cum sa il protejam si ce huse iPhone X de la Guardo Shop sa ne cumparam.

iPhone X – Design

Apple a stat pentru prea mult timp cu design-ul introdus pentru iPhone 6, dar cu toate modificarile cu iPhone X  a facut schimbare intr-un mod extraordinar. Nu aveti nevoie sa  spunem  ca iPhone X este are un design minunat fata de un iPhone de design de vechi – doar uitati-va la imagini. Nu numai ca arata bine, dar Apple a facut o treaba fantastica, de fapt, facandu-va chiar pe dvs sa va simtiti foarte bine.

Acest telefon este pur si simplu superb. Este putin mai inalt decat iPhone 8 (si 7 si 6), dar mult mai ingust si mai mic decat iPhone 8 Plus, mai ales ca aveti un afisaj de 5,8 inci aici. Iata de ce si cerintele pentru huse iphine X sunt mari.

Partile din aluminiu au fost inlocuite pentru otel inoxidabil – asa cum se vede pe ceasul Apple – iar partea din fata si din spate a dispozitivului sunt din sticla. Acesta este un telefon care arata nemaipomenit dupa doar o stergere a display-ului.

De asemenea, ingrijorator este modul in care iPhone X va costa in timp. Indiferent cat de nestiutor ar putea fi, incercarile de scadere indica faptul ca finisajul de aici nu se preteaza bine la uzura.

Este in jurul valorii de partea din fata a iPhone X ca magia se intampla, totusi. IPhone 8 are o extensie extensiva care ruleaza in jurul afisajului, dar iPhone-ul X nu. Similar cu Samsung Galaxy S9, Apple a impins ecranul la margini aici, reducand in mod semnificativ cadrul. O margine neagra notabila ramane, dar adauga un contrast frumos cu afisajul luminos.

Lipsa unui cadru gros inseamna ca nu exista loc pentru butonul Home, o caracteristica prezenta pe fiecare iteratie a iPhone-ului pana acum. Ca urmare, nu exista nici un scaner de amprente Touch ID. In schimb, iPhone X vede Apple introducerea recunoasterii faciale – o miscare indrazneata.

Toate componentele pentru Face ID (aparat de fotografiat cu infrarosu, iluminator de inundatii, dot proiector) sunt adapostite in ceea ce se numeste “notch”. Veti gasi notch-ul in partea de sus a ecranului, in cazul in care oarecum perturba aspectul ecranului. Au existat multe controverse in ceea ce priveste notch-ul in ceea ce priveste distrugerea completa a experientei imersive. Odata ce ati inceput sa utilizati telefonul, totusi, am descoperit ca se amesteca pur si simplu in fundal..

Prin urmare, este importanta alegerea unei huse pentru iphone X. Au aparut multe varinate care va ajuta enorm in utilizarea telefonului, dar si intr-o protectie mare a acestuia. Puteti cauta huse iphone X cu rol de bumper, aceasta  protejand si marginile si colturile telefonului. De asemenea, este o husa cu propriile butoane ca sa protejeze pe cele ale telefonului.