Cum arde grăsimea ardeiul iute

Capsaicina conţinută de ardeiul iute este o substanţă recunoscută pentru proprietatea denumită generic „arderea grăsimilor”, sintagmă ce se referă la un întreg proces metabolic ce stă la baza pierderii în greutate. Principiul este simplu: consumul de energie, adică numărul de calorii arse, trebuie să fie mai mare decât aportul de energie, adică numărul de calorii pe care le preluăm din alimente. În cazul în care metabolismul nu reușește să ardă toate caloriile pe care i le dăm, acestea sunt acumulate în corp sub formă de grăsime.

Pentru a scăpa de kilogramele în plus, trebuie să ne ajutăm organismul să își accelereze procesele metabolice, deoarece un metabolism rapid duce la activarea termogenezei, iar prin termogeneză excesul de calorii este convertit în energie termică. Rezervele de lipide sunt cele mai importante surse de energie ale corpului, deci stimularea termogenezei va avea efecte asupra arderii depunerilor de grăsimi. Unul dintre cele mai cunoscute alimente cu efect termogen este ardeiul iute. Este demonstrat științific faptul că substanța conținută de ardeiul iute, capsaicina, accelerează metabolismul, declanșând în mod natural termogeneza, adică transformarea grăsimilor în energie utilă, cu efecte directe în pierderea în greutate.

Pentru a acumula cantitatea optimă de capsaicină, ar trebui să consumăm zilnic cantităţi mari de ardei iute, însă stomacul nostru ar avea probabil de suferit. Soluția vine sub forma unui supliment nutritiv pe bază de ardei iute, numit Chilliburner, care nu cauzează reacții iritative. Conținutul ridicat de capsaicină din Chilliburner generează termogeneza, care este susținută și de extractul de ceai verde, un component recunoscut pentru efectele lui termogene, diuretice, detoxifiante și tonifiante, dar și de inulină, o fibră prebiotică ce ajută la formarea florei bacteriene intestinale naturale.

Intensificând acest proces metabolic eficient de ardere a grăsimilor, capsaicina din Chilliburner face posibilă o slăbire naturală, cu o mulțime de efecte benefice asupra întregului organism. Pe lângă faptul că stimulează metabolismul și arde grăsimile, suplimentul reglează digestia, reduce pofta de mâncare și împiedică noi depuneri de grăsime.

Deși nu necesită un regim alimentar strict, este important ca suplimentul nutritiv Chilliburner să fie asociat unui stil de viață sănătos, bazat pe alimentație corectă și exercițiu fizic. Cu o ardere de 1000kJ în plus zilnic (numărul de calorii arse după o cursă de alergare de o oră), schema de slăbit propusă de acest supliment nutritiv este una echilibrată, de 2-4 kilograme pe lună, prevenind efectul yo-yo (recuperarea rapidă a kilogramelor pierdute) cauzat de curele de slăbit stricte.

Pentru mai multe detalii, accesați www.chilliburner.ro

 

PR și Comunicare: Sănătatea Press Group – Expertul tău în comunicare pe domeniul medical

Georgiana Giunca, PR Executive

press@sanatateapressgroup.ro