Cum alegi un studio de videochat perfect pentru tine

In Romania, meseria de model de videochat este destul de intalnita, la ora actuala peste 100.000 de conationale activand pe siteurile de videochat din Marea Britanie si Statele Unite ale Americii. Aceasta industrie creste extrem de repede datorita cererii tot mai mari si a dezvoltarii tehnologiei, asa ca studiourile de videochat se inmultesc pe zi ce trece. Avand in vedere sutele de firme care activeaza pe piata, este destul de dificil pentru un model incepator sa identifice cel mai bun angajator. De aceea, ne-am propus sa te ajutam sa alegi un studio de videochat perfect pentru tine!

Intr-o economie de piata aflata intr-o schimbare din ce in ce mai rapida, cu studiouri de videochat aparand si disparand in numai cateva luni, un model ce doreste nu un job care sa il ajute sa supravietuiasca, ci o cariera internationala, are dificultati in a gasi un studio de videochat care sa-i satisfaca confortul necesar pentru a face performanta. De aceea, este nevoie ca acesta sa cunoasca criteriile pe care trebuie sa le aiba in vedere atunci cand merge la interviul de angajare la respectivul studio de videochat:

  • Sa fie legal. Un studio de videochat legal trebuie sa incheie un contract de artist-interpret inca din prima zi de activitate si sa-ti ofere un exemplar pe loc. De asemenea, acesta trebuie sa-ti intocmeasca acte aditionale de doua ori pe luna, atunci cand te plateste si sa-ti vireze banii intr-un cont deschis pe numele tau la orice banca din Romania doresti. Cu alte cuvinte, studioul de videochat la care te angajezi trebuie sa respecte legislatia muncii.
  • Sa fie corect. Exista foarte multe studiouri de videochat, care promit venituri de mii de dolari pe luna, fara insa sa poata dovedi realitatea acestor castiguri. Pentru a te asigura de corectitudinea studioului la care mergi la interviu, solicita sa vezi incasarile modelelor deja angajate acolo. De asemenea, un studio de videochat corect cu tine nu-ti va promite comision mai mare de 50%. Daca iti va spune ca vei primi mai mult, cu siguranta dupa aceea te va pacali, deoarece cheltuielile unei companii din acest domeniu nu pot fi sustinute in acest mod si ar disparea curand de pe piata.
  • Sa iti asigure confidentialitatea. Un studio de videochat serios trebuie sa-ti protejeze imaginea si intimitatea. Pentru ca mediul sa lucru sa fie cat mai sigur si mai placut, ai nevoie ca nimeni din cadrul firmei sa nu dezvaluie unor alte persoane identitatea ta. In general, membrii din tara noastra nu pot vedea modelele de videochat din Romania, iar tu vei lucra sub un pseudonim, asa ca nimeni nu va stii ca practici aceasta meserie.
  • Sa garanteze stabilitate si siguranta. Studio 20 este o companie cu o traditie de 17 ani in aceasta industrie, cu 10 locatii, pe 3 continente (Europa, America de Nord si America de Sud), unde vei putea pune bazele unei cariere internationale fara probleme. Acest studio de videochat a castigat cele mai importante premii internationale si se bucura de aparitii constante in presa, fiind descris drept un exemplu pozitiv in acest domeniu.
  • Sa ofere cursuri individuale gratuite de limba engleza, teme de conversatie si make-up. In felul acesta, inveti lucruri extrem de utile, care te vor ajuta ulterior in viata, in cazul in care vei dori sa te reprofilezi. Aceasta meserie te ajuta sa te dezvolti si personal, nu numai profesional.
  • Sa permita accesul usor la credite si la bonusuri de fidelitate. La Studio 20, ai parte de credite fara dobanda si comisioane direct de la companie, pentru ca tu sa ai parte de tot confortul si sa savurezi roadele muncii tale. Astfel, iti poti cumpara un apartament, o masina, poti calatori oriunde in lume sau iti poti face operatiile estetice mult dorite. De asemenea, dupa ce implinesti 12 luni in cadrul acestui studio de videochat, te califici automat pentru bonusuri de fidelitate consistente.

In general, pentru a alege studioul de videochat ideal pentru tine, trebuie sa te documentezi in prealabil, sa ceri referinte de la modelele care deja lucreaza acolo si sa soliciti la interviu toate informatiile de care ai nevoie. Daca vei avea o prima experienta pozitiva, vei continua sa activezi in acest domeniu si vei reusi sa-ti implinesti visele in numai cativa ani de activitate.