Cum alegi restaurantul potrivit pentru ziua nuntii?

     Pregatirile pentru cea mai frumoasa zi din viata ta si a partenerului de cuplu nu sunt deloc simple, ele presupun o serie de lucruri pe care trebuie sa le faci si sa le programezi, pentru ca totul fie perfect pentru ziua cea mare. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa alegi un restaurant nunta Bucuresti .

   Acesta va fi locul unde veti celebra frumoasa zi, va fi locul unde va veti primi invitatii din randul familiei si al prietenilor, de aceea este nevoie sa tii cont de tot ceea ce tine de acea locatie.

  De indata ca iti vei face o lista cu toate posibilele locuri unde vrei sa aiba loc evenimentul, trebuie sa le vizitezi pe toate si sa te interesezi in privinta urmatoarelor aspecte.

Locatia si dimensiunile acesteia

   Dimensiunea restaurantului este unul dintre locurile de care trebuie sa tii cont atunci cand face alegerea, insa aceste lucruri nu le poti face decat dupa stabilirea numarului de invitati.

   Este nevoie sa gasesti un restaurant care are o capacitate egala cu a numarului de invitati, caci nu este nevoie sa iei o sala foarte mare sau sa optezi pentru o sala mica, in cazul acesteia putand sa apara invitati pe care nu i-ai chemat si sa nu mai existe locuri libere disponibile.

Atunci cand alegi sala de evenimente, aceasta nu trebuie sa aiba diverse forme, ci se recomanda sa aiba o forma patrata sau dreptunghiulara, caci in acest fel invitatiii vor putea socializa mult mai usor unii cu altii.

  Este important, de asemenea, sa se verifice design-ul general al salii, astfel incat aceasta sa se potriveasca cu ideea ta de amenajare a salii in ziua nuntii.

   De asemenea, muzica este un alt element important care determina  reusita acelei zile speciale, de aceea, trebuie sa tii cont de acustica salii. Daca in sala se va crea un ecou de la  muzica, atunci invitatii vor fi deranjati de sunetele produse.

Pozitia meselor

   Este foarte important modul in care sunt pozitionate masa mirilor si cele ale invitatilor, astfel incat acestia sa poata ajunge unii la altii pentru a socializa.

  Se recomanda sa se aleaga acel restaurant nunta Bucuresti care are mesele rotunde, cu o capacitate de 8 persoane, caci in acest fel, fiecare dintre invitati poate socializa cu ceilalti destul de lejer.

Locul amenajat pentru dans

   Ringul de dans este locul unde se petrec cele mai importante momente ale serii, precum dansul mirilor, taiatul tortului, de aceea este foarte important ca acesta sa fie situat central, astfel incat toti invitatii sa aiba o vizibilitate cat mai buna asupra acelei zone din restaurant.

Locul de parcare

 Exista numerosi invitati care aleg sa vina la nunta cu masina personala, de aceea se recomanda ca acel restaurant sa dispuna de o parcare unde invitatii sa isi lase masina in siguranta.

Aerul conditionat

   Se recomanda ca fiecare restaurant sa dispune de aparate de aer conditionat, pozitionate astfel incat sa nu ii afecteze pe cei aflati in apropierea lor. 

  Trebuie sa discuti cu administratorul restaurantului in privinta acestora, astfel incat sa ai garantia ca acestea functioneaza si ca vor fi folosite in seara evenimentului.

Sursa: https://nonameevents.ro/