Cum alegi cel mai potrivit salon pentru o nunta de vis?

Te pregatesti pentru cea mai importanta zi din viata ta? Atunci trebuie sa ai grija la fiecare detaliu pentru ca evenimentul sa fie unul pe masura. Asadar florile, invitatii, muzica si mai ales locatia trebuie alese cu atentie si cel mai important trebuie sa fie exact pe gustul tau.

Cum se alege un salon pentru nunta?

Sa nu uitam ca nunta are loc o data în viata si probabil ai visat la ea înca din copilarie. Deci pentru ca nunta ta sa fie una reusita locatia este esentiala.Deci restaurantul trebuie sa fie primul, care sa se ridice la înaltime. Dupa ce te hotarasti în privinta zonei si a împrejurimilor mai trebuie sa si cont de câteva detalii.

Aici îti vei serba cea mai importanta zi din viata ta, deci va trebui sa te simti confortabil iar privelistea sa fie una maimult decât speciala. Nu ai vrea ca nunta ta sa fie întrerupta de alte evenimente, asa ca opteaza pentru un restaurant mai retras, dar nu uita sa iei în calcul si faptul ca invitatii tai ar trebui sa ajunga usor. O sugestie ar putea fi un restaurant din Popesti Leordeni.

Specificul restaurantului este si el important, deci hotarastete dac? doresti o nunta clasica, una cu specific oriental sau optezi pentru o nunta de tip traditional. Marimea restaurantului trebuie aleasa cu grija. Dupa ce faci un calcul aproximativ al numarului de invitati, poti alege si restaurantul în functie de capacitatea sa. Nu ai vrea ca invitatii tai sa stea înghesuiti, dar nici ca sala sa ramâna goala.

Un alt detaliu aparent neimportant, însa de-a dreptul esential este disponibilitatea restaurantului. Dupa ce te -ai decis asupra locatiei, încearca sa iei legatura cu cei de la restaurant cât mai repede pentru a putea stabili data nuntii tale.

Salon nunta

Meniul si salonul

Acestea sunt doua dintre elementele esentiale care dau întotdeauna batai de cap viitorilor miri.Salonul trebuie sa fie destul de încapator, sa fie pozitionat corespunzator, sa fie decorat pe gustul mirilor… si  asa mai departe. Tocmai pentru a putea  sadisface toate gusturile si nevoile restaurantul dispune de mai multe saloane, decorate în stiluri diferite. Puteti alege între Miracle, L’Amour sau Elegance.

În ceea ce priveste meniul discutile pot fi interminabile, daca mai vrei sa multumesti si toti invitatii.Desigur, exista meniurile personalizate si cele speciale de tip vegan, dar cel mai potrivit ar fi un meniu clasic, care sa poata multumi toti invitatii. sampania, gustarile, felurile principale si desertul nu trebuie sa lipseasca. Ca si bautura poti opta pentru mai multe tipuri de coktailuri si neaparat vinul.

În concluzie, pentru ca toate acestea sa fie exact asa cum îti doresti iar nunta ta sa fie un adevarat succes, orienteaza-te spre un restaurant din Popesti- Leordeni, mai exact nu doar un salon de evenimente ci o locatie care pune la dispozitie un pachet complet de servicii într-un decor de poveste, pentru ca tu sa te bucuri din plin de fiecare moment al evenimentului.