Cum alegem invitatiile de nunta

Invitaţia de nunta este unul dintre cele mai importante elemente pentru nunta ta.
Desigur, va fi, folosindu-le pentru a invita oaspeţii.
Este foarte adevărat că unele cupluri vor crede că ei nu ar trebui să cheltui prea mulţi bani pe ele. Cu toate acestea, faptul este că aveţi nevoie sa le comandaţi, chiar dacă credeţi că nu ar trebui să cheltui prea mulţi bani pe ele.
Prima impresie a oaspeţilor dvs. despre nunta este formata prin invitaţiile de nunta pe care le alegeţi.  ar trebui să reflecte personalitatea mirelui şi a miresei şi, de asemenea, stilul de eveniment planificat.

STILUL

În mod tradiţional invitaţii oficiale de nuntă au fost întotdeauna pe ecru , fildeş sau o hârtie de culoare albă (în funcţie de culoarea rochiei dvs.) şi inscripţionat cu cerneală neagră sau gri-închis. Acest lucru este în continuare cea mai populara alegere pentru o nuntă formală, dar astăzi există o varietate enormă de invitaţii la dispoziţie pentru a se potrivi stilului dvs., nivelul de formalitate dorit, şi bugetului dumneavoastră.

Oficială, semi-oficială, romantica, funky, kitsch, sau relaxată. Stilul depinde cu adevărat de mireasa, mire şi orice alte rude care ajută să plătească pentru nuntă. Invitaţiile de azi pot include şi hârtie texturata, în mai multe culori, încorporate flori, hârtie reciclată, fotografii, precum şi o nesfârşită varietate de opţiuni creative pentru a se potrivi cu tema nuntii tale.

Locul pe care o alegeţi să organizeze nunta ta, fie că este vorba de o grădină, un hotel, pe plajă sau biserica, va avea desigur foarte multă influenţa in alegerea dumneavoastră de invitaţii.

FORMULAREA TEXTULUI

Desigur, nu este obligatoriu să urmaţi formulările tradiţionale. Aveţi posibilitatea să creaţi propria formulare dacă doriţi. Ideea de baza este să includă toate informaţiile despre ziua ta cea mare, în formulare. O formulare proprie da invitaţiei o nota mai personala, suntem toţi la curent cu formulările tradiţionale si le recunoaştem după primul rând citit.

Nu lasati alte persoane sa va influenteze alegerea
invitatia trebuie sa va reprezinte pe voi doi.

invitatii nunta

invitatii nunta

O invitație de nuntă este o scrisoare care cere destinatarului să participe la o nuntă. Aceasta este de obicei trimisă cu șase și opt săptămâni înainte de data nunţii. Invitațiile de nunta pot fi printate utilizând una dintre următoarele metode: gravura, litografie, termografie, relief,tipar offset, şi , mai recent, pe laser și imprimantă cu jet de cerneală cât mai multe mirese optează să-şi imprime invitațiile pe propriile computere folosind imprimante laser sau cu jet de cerneala. Invitațiile pot fi comandate de la un artist, sau de la vânzătorul specializat în invitații.
În mod tradiţional, invitatii de nunta sunt trimise prin poştă în plicuri duble. Plicul interior se încadrează în plicul exterior. Pe plicul exterior este trecută adresa. Mai recent, plicul interior este adesea lăsat afară, în interesul de a economisi bani şi taxe poştale. În mod tradițional, mama miresei scrie adresa pe invitatiile de nunta. Cu toate acestea, în anumite cazuri mama miresei poate externaliza această responsabilitate la un caligraf profesionist . Cu tehnologia de calculator, unele au posibilitatea de a imprima direct de pe plicuri dintr-o lista de invitaţi folosind o îmbinare de corespondenţă cu procesoare de texte şi software-ul de calcul tabelar.În ţările în care se emit, plicul poate fi timbrat cu timbre ce au teme de dragoste. Este recomandat ca plicul exterior sa fie de culori deschise datorita noilor metode de triere a corespondentei și tehnologiei folosite de către poştă. În anumite ţări dacă plicul este de culori închise presupune ca o persoana angajată special să citească adresa de pe fiecare plic, în astfel de condiții se practică tarife mai mari.
Designul modern de invitație este în continuă schimbare şi în evoluţie pentru a se potrivi tendințelor actuale. Invitațiile de azi, în general, se potrivesc cu stilul cuplului, precum şi nivelul de formalitate al evenimentului. De exemplu, o nunta pe plajă poate avea lumină, culori proaspete şi plaja legate de grafica. O nunta formală la biserică poate avea mai multe tipuri de caractere Scripty şi o mulţime de ornamentarea care se potriveşte cu natura formală a evenimentului. Invitaţia devine din ce în ce mai puţin tradiţională şi mai mult reflectă personalitatea cuplului.

Invitatii nunta | botez